1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

McDonald’s oferă în restaurantele sale pentru o perioadă limitată noul produs Double Big Mac

Lanțul de restaurante McDonald’s a lansat în această toamna un nou produs în ediție limitată, e vorba de Double Big Mac, informează compania Premier Restaurant, care deține franciză în România, prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

22 oct, 2020 | ECONOMICA.net

În 2018, cu ocazia aniversării  a 50 de ani de Big Mac, McDonald’s a sărbătorit printr-o ediție specială și a unor monede de colecție, McCoin, iar în 2019 a fost lansat în exclusivitate în România Big Mac cu bacon. Anul acesta, McDonald’s lansează pentru prima dată pe plan local varianta Double Big Mac, începând cu 16 octombrie și până pe 19 noiembrie.

McDonald’s marchează noul produs cu o premieră muzicală, lansarea unui spot cu o melodie dezvoltată pe plan local, ca partea a campaniei de marketing. Melodia „Double the Fun” a fost compusă special pentru McDonald’s în România de compozitorul și producătorul Electric Brother și este interpretată alături de Cătălina Ciobanu, la voce. Melodia, folosită în spotul TV, pune accent pe optimism, pe momentele în care ne regăsim micile bucurii ale vieții. În plus, cei ce doresc să-și testeze abilitățile pot încerca #dancechallenge-ul Double Rhythm, în parcuri, pe trepte, de ce nu, în confortul casei lor, după ce au comandat un delicios Double Big Mac.

Noul burger vine cu patru felii de carne de vită, între celebrele chifle cu semințe, alături de brânză Cheddar, salată, ceapă și castraveți murați, toate condimentate cu sosul special Big Mac. Double Big Mac va fi disponibil în toate restaurantele McDonald’s din țară până la jumătatea lunii noiembrie.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO