1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Noi produse la McDonald's: mici şi sendviş cu porc. Vezi preţurile

În luna mai se derulează campania "Săptămâni româneşti" în cadrul cărora McDonald's România intoduce în meniu senviş cu mici, sendviş cu porc şi hrean şi salată cu varză şi hrean.

25 apr, 2013 | | ECONOMICA.net

Lanţul de restaurante fast-food McDonald's începe de 1 mai campania „Săptămâni româneşti” în cadrul căreia vor introduce noi produse în meniu. Toate restaurantele din ţară vor beneficia de noile produse timp de o lună.

Astfel, la restaurant va apărea sendvişul McMic, care va conţine carne făcută din amestec de mici. Vine în varianta simplă la 4,5 lei şi DoubleMic la 7,9 lei. Un alt produs cu specific românesc va fi McPorc, un sendviş cu carne de porc şi hrean la un preţ de 9,9 lei. Cele două produse ce vor fi introduse în reţeaua McDonald's vor putea fi comandate şi în varianta Meniu.

Cel de-al treilea produs cu specific românesc ce va putea fi comandat de luna viitoare este salata cu varză şi hrean la 5,5 lei.Fără legătură cu campania, dar ca noutate, McDonald's România introduce Shake Royal, cu amestec de fructe de pădure, capuccino, mango şi ciocolată, la 6,5 lei, şi Desert cu Îngheţată şi Afine la 7,9 lei. Cele două produse vor intra permanent în meniul lanţului de restaurante.

McDonald's are 64 de restaurante în ţara noastră, dintre care jumătate sunt drive-through. Costurile de deschidere a unui restaurant pot ajunge şi la patru milioane de euro. Unităţile cu cele mai mari vânzări din ţară sunt McDonald's Dristor şi McDonald's Unirii, ambele cu vânzări de circa 5 milioane de euro anual, ambele din Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO