McDonald’s își deschide cel de-al 86-lea restaurant din România, la AFI Mall Brașov

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, își continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide astăzi, cel de-al 86-lea restaurant din România, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - mie, 21 oct. 2020, 12:57
McDonald’s își deschide cel de-al 86-lea restaurant din România, la AFI Mall Brașov

Situat în noul centru comercial AFI Mall Brașov, al patrulea restaurant McDonald’s din acest municicpiu se deschide în urma unei investiții de peste trei milioane de lei și creează peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Cu un design modern, restaurantul este dotat cu șase kioskuri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

Restaurantul are, de asemenea, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi.

„Continuăm să consolidăm și să ne extindem rețeaua de restaurante chiar și în această perioadă dificilă, investind peste trei milioane de lei într-un nou restaurant la Brașov. Ne-am concentrat eforturile în acest an pe digitalizare și mă bucur că am implementat cea mai inovatoare tehnologie în cadrul acestui restaurant, deoarece le aduce nenumărate beneficii clienților noștri. În același timp, continuăm să menținem cele mai stricte măsuri de siguranță în toate restaurantele noastre pentru a proteja echipa și clienții”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne de siguranță, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 10 dimineața și 10 seara, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Până la finalul acestui an, McDonald’s va inaugura încă un restaurant și va remodela și digitaliza alte patru restaurante din țară.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.  

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Te-ar mai putea interesa și
Echipele Continental din Sibiu și Timișoara participă la dezvoltarea unei noi generații de senzori pentru automobile
Echipele Continental din Sibiu și Timișoara participă la dezvoltarea unei noi generații de senzori pentru automobile
A șasea generație de sisteme radar pentru automobile dezvoltată de Continental, inclusiv în România, include conceptul „Surround” care permite o acoperire de 360 de grade pe o rază de 200......
Top autostrăzi: Strabag, Umbrărescu și Tirrena Scavi au avut cele mai mari progrese în aprilie
Top autostrăzi: Strabag, Umbrărescu și Tirrena Scavi au avut cele mai mari progrese în aprilie
Cele mai mari progrese la autostrăzi au fost înregistrate pe șantierele constructorilor Strabag, UMB și Tirrena Scavi ...
Bulgarii fac la Sofia ce n-au reușit românii la București: energie electrică și termică din gunoiul orașului
Bulgarii fac la Sofia ce n-au reușit românii la București: energie electrică și termică din gunoiul orașului
Toplofikatsiya Sofia, compania de utilități a capitalei Bulgariei, deținută 100% de administrația locală, a anunțat ...
România a depăşit pragul de şase milioane de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare
România a depăşit pragul de şase milioane de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare
România a depăşit, duminică, 6 milioane de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, ...