McDonald’s întră în campania de iarnă. Lansează în premieră două sandvisuri

Lanţul de restaurante tip fast-food McDonald's lansează două sandvișuri noi cu ocazia intrării în sezonul rece. Produsele vor fi disponibile în perioada 28 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015 în toate restaurantele McDonald's din țară.
Economica.net - vin, 28 nov. 2014, 09:34
McDonald's întră în campania de iarnă. Lansează în premieră două sandvisuri

McDonald’s România lansează în premieră  două sandvișuri ce marchează intrarea în sezonul rece, potrivit unui comunicat al comapaniei. Este vorba despre Chicken Cordon Bleu și Beef Gourmet, produse ce fac parte din campania de iarna și vor fi disponibile în perioada 28 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015 în toate restaurantele McDonald’s din țară.

Sandvișul Chicken Cordon Bleu este un sandviș preparat într-o chiflă presărată cu mălai, cu carne de pui în înveliș pane cu brânză și șuncă în interior, sos McChicken, salată și roșii.

Sandvișul Beef Gourmet este un sandviș cu două felii de carne de vită, sos Grill și sos McChicken, salată, două felii de brânză, felii de ceapă proaspătă și castraveți murați, preparat într-o chiflă presarată cu semințe de susan albe și negre. „Ne place sa ne surprindem clientii cu produse noi și gustoase. Suntem în permanență atenți la nevoile lor și dorim să le oferim o experiență unică McDonald’s în fiecare dintre cele 67 de restaurante. Chicken Cordon Bleu și Beef Gourmet sunt 2 sandvișuri excelente, create de McDonald’s pe gustul consumatorilor din România. Două sandvișuri de sărbătoare menite să strângă familia și prietenii la McDonald’s”, declară Daniel Boaje, Director General McDonaldʼs România.

Cum se găteşte la McDonald’s

Potrivit companiei, carnea de pui folosită în sandvisurile McDonald’s este furnizată de Osi Group, o companie cu peste 100 de ani de experiență în industria alimentară. De asemenea, carnea de vită  este furnizată de Inalca Italia şi este preparată pe plită, fără adaos de grăsime, condimentată doar cu sare și piper după preparare.

McDonald’s este prima companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării şi are în jur de 150.000 clienţi zilnic. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România.

Te-ar mai putea interesa și
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
Ghidul de finanţare pentru investiţii în capacităţi de producţie a energiei din biogaz pe bază de gunoi de grajd, cu alocare financiară de aproape 21 milioane de euro prin Planul Naţional de......
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Ministrul apărării polonez, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anunţat vineri intenţia guvernului său ca 820 din cele 1.000 ...
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Armata iraniană a dat de înţeles vineri că nu va răspunde presupusului atac cu drone suferit în noaptea de joi spre ...
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Ministrul apărării rus Serghei Şoigu a declarat vineri că ţara sa îşi accelerează producţia de tancuri şi de sisteme ...