1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

McDonald's îşi dezvoltă reţeaua de restaurante din România şi angajează 1.000 de persoane

Compania Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's pe piaţa locală, are în plan dezvoltarea reţelei de restaurante şi lansează o nouă campanie de recrutare, pentru 1.000 de locuri de muncă, potrivit unui comunicat al companiei remis luni AGERPRES.

11 iun, 2018 | Agerpres

În prezent sunt 72 de restaurante McDonald's în 21 de oraşe din România. Noile locuri de muncă vizează poziţiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leader şi Manager Trainee.

De 23 de ani, McDonald's este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. De patru ani, compania a primit în fiecare an titlul de 'Cel Mai Bun Angajator din România', conform studiului AON. Compania are 4.500 de angajaţi, care întâmpină aproape 200.000 de clienţi zilnic în restaurante.

Salariul de intrare la McDonald's este de 3.250 lei brut, ce include beneficii şi bonusuri individuale şi de echipă pentru toţi angajaţii, acordate pentru implicare şi performanţă.

Programele de recrutare ale McDonald's în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 72 de restaurante din ţară.

Compania precizează că încurajează dezvoltarea carierei angajaţilor, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în doi ani să conducă un restaurant McDonald's.

Compania a investit în România, în total, peste 800 de milioane lei şi a contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri prin intermediul celor 300 de parteneri locali.

Începând cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO