1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

McDonald's lansează "masa la 5 lei"

În perioada 2-22 octombrie McDonald's are o ofertă prin care se poate mânca un sendviş şi o porţie mică de cartofi prăjiţi, sau băutură carbogazoasă, la 5 lei

01 oct, 2013 | | ECONOMICA.net

Lanţul de restaurante McDonald's Romania lansează, mâine, o campanie promoţională în cadrul căreia oferă o masă compusă dintr-un sendviş cu o garnitură de cartofi prajiţi la 5 lei. Sendvişul poate fi asortat cu o băutură răcoritoare, caz în care cartofii nu mai fac parte din ofertă.

Sendvişurile care fac biectul campanie sunt Hamburger şi Mc Puişor, iar cartofii prăjiţi sunt porţie mică. De asemenea, băuturile răcoritoare sunt tot cele din categoria „pahar” mic, putându-se opta între Coca Cola, Fanta, Sprite, Lipton sau apă minerală Dorna.

Dacă produsele ar fi cumpărate separat, preţul plătit ar fi de 6,6 lei pe sendviş cu cartofi, respectiv 6,8 lei pe sendviş plus băutură.

McDonald's este cel mai cunoscut lanţ de restaurante fast-food din România şi din lume. În România, compania americană deţine 65 de restaurante şi înregistrează o cifră de afaceri anuală de 120 de milioane de euro. McDonald's are în fiecare lună din an câte o campanie promoţională.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO