McDonald’s România extinde lanţul de cafenele McCafe

McDonald's România extinde lanţul de cafenele McCafe pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel naţional în toamna acestui an, potrivit companiei.
Economica.net - vin, 21 aug. 2015, 09:37
McDonald's România extinde lanţul de cafenele McCafe

Cafenelele deshise vizează clienţii McDonald’s din Buzău, Piteşti, Craiova şi Bucureşti. Restaurantul din Buzău găzduieşte începând de vineri o cafenea McCafe, pentru deschiderea căreia compania a investit peste 370.000 lei. Restaurantul McDonald’s din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului şi 72 pe terasă şi primeşte zilnic peste 2500 de clienţi.

La începutul acestei luni McDonald’s a deschis şi în restaurantul din Titan o cafenea McCafe, investind în acest proiect peste 350.000 lei. Restaurantul McDonald’s din zona Titan, Bucureşti, a fost deschis în anul 2010 şi primeşte zilnic peste 2.000 de clienţi.

De asemenea, compania a planificat să deschidă încă o cafenea în restaurantul din zona Păcii din Bucureşti şi două cafenele în afara Bucureştiului, în restaurantul Piteşti Gară şi în restaurantul din Craiova.

‘Considerăm că atenţia la detalii şi inovaţia în materie de produse, echipamente şi experienţe unice oferite în fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezintă criterii importante pentru care românii aleg McDonald’s la una dintre mesele principale sau pentru o cafea şi un desert. Ne dorim să ne surprindem clienţii şi de aceea gândim mereu modalităţi prin care să le îmbunătăţim experienţa în restaurante. Credem mult în conceptul cafenelelor McCafe, în raspunsul pozitiv pe care l-am primit până în prezent şi în produsele special gândite în funcţie de dorinţele clienţilor noştri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s în România, ne mândrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise până la finalul anului şi plănuim să extindem această reţea în mai multe oraşe din ţară, dar şi în Bucureşti’, a declarat Daniel Boaje, director general McDonald’s România.

În anul 2015 McDonald’s România marchează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieţei locale, cu 67 de restaurante în 21 de oraşe şi 150.000 de clienţi care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi şi a investit peste 700 de milioane de lei în România.

Te-ar mai putea interesa și
Rata de infectare din Bucureşti scade din nou. A doua zi consecutivă sub 1 la mie 18.05.2021
Rata de infectare din Bucureşti scade din nou. A doua zi consecutivă sub 1 la mie 18.05.2021
Rata de infectare la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, în Bucureşti, a scăzut la 0,89, faţă de 0,94, cât a fost ieri. Este a 42-a zi consecutivă în care incidența din Capitală scade....
Cod roşu de inundaţii şi furtuni în România. Cod galben de vânt în toată ţara – Fenomene extreme în mai multe regiuni
Cod roşu de inundaţii şi furtuni în România. Cod galben de vânt în toată ţara – Fenomene extreme în mai multe ...
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod roşu de inundaţii pe râuri ...
Veniturile în scădere pentru Vodafone România, la 31 martie 2021
Veniturile în scădere pentru Vodafone România, la 31 martie 2021
Vodafone România a raportat venituri din servicii de 801 milioane de euro, în anul financiar încheiat la 31 martie 2021, ...
Vox Property Group contractează o finanțare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank
Vox Property Group contractează o finanțare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank
Vox Property Group, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona de vest a țării, a contractat o finanțare ...