1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Companii

McDonald's vrea să îşi schimbe strategia de business. Spune că renunţă la puii injectaţi din fermele furnizoare

McDonald's vrea să-şi recâştige clienţii şi schimbă strategia de creştere a păsărilor din fermele furnizoare de ouă.

03 sep, 2016 | Mediafax

După ce un jurnalist a scos la iveală modul în care păsările folosite de gigantul McDonald's erau crescute, înghesuite în cuşti şi maltrate de către îngrijitori, compania a decis să îşi schimbe strategia de business din fermele de unde se aprovizionează.  

Dezvăluirile au mai arătat faptul că grupul injecta puii cu antibiotice pentru a-i face să crească mai repede, practici pe care gigantul fast-food le-a recunoscut.  "CEO-ul companiei, Steve Easterbrook, nu pare să fie omul sloganurilor. Este mai degrabă un tehnocrat raţional decât un şef de temut, scrie publicaţia Fortune citzată de Mediafax, care mai adaugă că acesta are două principii pe baza cărora face angajări: „Întâi faptele, apoi vorbele" şi „Progresul peste perfecţiune", sugerând că dincolo de aparenţe, ţinteşte lucrurile concrete.

Eastebrook, 49 de ani, este CEO-ul McDonald's încă din martie 2015 şi a aplicat în mod cert primul dintre motto-urile sale. Într-un an şi jumătate de când se află la cârma companiei, a început să reducă cheltuielile şi a decis să mute sediul central al McDonald's de la periferie înapoi în Chicago.

Mult mai important, el a lansat pe piaţa din SUA meniul „All Day Breakfast", eliminând siropul de porumb bogat în fructoză din aluatul pentru chifle.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO