McDonald’s angajează peste 60 de manageri de restaurant, în Bucureşti şi în mai multe oraşe

 Compania Premier Restaurants România, care deţine restaurantele McDonald's, angajează peste 60 de persoane pentru postul de manager de restaurant, în Bucureşti şi în oraşe precum Braşov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău sau Râmnicu Vâlcea, se precizează într-un comunicat remis luni de societatea comercială.
AGERPRES - lun, 02 aug. 2021, 16:01
McDonald's angajează peste 60 de manageri de restaurant, în Bucureşti şi în mai multe oraşe

În urma deschiderii unui nou restaurant drive-thru în Braşov în prima parte a anului, Premier Restaurants România planifică să deschidă alte patru restaurante în ţară, iar în acest context compania recrutează tineri cu calităţi de lideri, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să înveţe, să crească şi să devină viitori manageri.

Directorul de Resurse Umane al Premier Restaurants România, Monica Zdrancota, a subliniat că nu este necesar ca persoanele care candidează la posturile de manager de restaurant să aibă experienţă anterioară în acest domeniu.

„McDonald’s desfăşoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee, având numeroase generaţii de manageri promovaţi de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care îşi doresc să performeze într-un domeniu dinamic şi provocator, care vor să crească alături de McDonald’s. Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare şi învăţare continuă, experienţa nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te provoacă să-ţi descoperi potenţialul de leadership, salariul atractiv şi pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutaţi pentru poziţiile disponibile vor avea de câştigat o experienţă profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică şi vor primi tot sprijinul de care au nevoie”, a menţionat directorul de Resurse Umane al Premier Restaurants România.

În afară de programul de manager de restaurant, compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel naţional, printre care: lucrător comercial, Barista la McCafe sau Guest Experience Leader.

Angajaţii McDonald’s beneficiază de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, programe de recunoaştere a performanţei, precum şi programe de loializare.

Veniturile medii pe care le pot câştiga angajaţii pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor), 3.200 lei net pentru Manager Trainee şi 4.200 lei net pentru un manager.

Premier Restaurants România operează 88 de restaurante McDonald’s în 27 de oraşe, dintre care 43 restaurante cu McDrive şi 44 de cafenele McCafe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de 5.000 de angajaţi.

Te-ar mai putea interesa și
INSP: 1.530 de cazuri COVID-19 cu varianta Delta, confirmate până pe 19 septembrie
INSP: 1.530 de cazuri COVID-19 cu varianta Delta, confirmate până pe 19 septembrie
Institutul Naţional de Sănătate Publică informează marţi că, până la data de 19 septembrie, au fost confirmate 1.530 de cazuri de COVID-19 cu varianta Delta....
Florin Cîţu anunţă reluarea sprijinului pentru părinţi în cazul închiderii şcolilor din cauza COVID-19
Florin Cîţu anunţă reluarea sprijinului pentru părinţi în cazul închiderii şcolilor din cauza COVID-19
 Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că sprijinul financiar pentru părinţii care sunt nevoiţi să stea cu copiii ...
ASF face angajări. Cum arată candidatul ideal pentru postul scos la concurs?
ASF face angajări. Cum arată candidatul ideal pentru postul scos la concurs?
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că scoate la concurs un post de Specialist piețe reglementate în ...
Cîţu face anchetă la Ministerul Sănătăţii despre pregătirile pentru valul patru al pandemiei
Cîţu face anchetă la Ministerul Sănătăţii despre pregătirile pentru valul patru al pandemiei
Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că va cere cât mai rapid o anchetă privind modul în care Ministerul Sănătăţii ...