McDonald’s deschide la Pitești restaurantul cu numărul 98 din România

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 22 sept. 2023, 17:43
McDonald’s deschide la Pitești restaurantul cu numărul 98 din România

Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurant de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Pitești.

Noul restaurant se întinde pe aproximativ 400 de metri pătrați, are un design modern și își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos și spațios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei și reafirmă angajamentul McDonald’s pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

Noua unitate crează peste 70 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 98-lea restaurant McDonald’s, la Pitești. Investiția subliniază angajamentul nostru de a fi mai aproape de clienți și de a oferi oportunități de carieră comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Ne propunem să continuăm expansiunea cu restaurante moderne, prin care să le oferim clienților noștri servicii de calitate și experiențe plăcute de fiecare dată când ne vizitează”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

McDonald’s Pitești este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și plata contactless. Utilizatorii aplicației McDonald’s pot beneficia de recompense și oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. În plus, clienții pot comanda prin funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald’s și ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.

De asemenea, noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 (luni-joi și duminica), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 52 de restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 179 de restaurante, care oferă și servicii McDrive, McDelivery și McCafé, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele șase piețe.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

Te-ar mai putea interesa și
Primul tren nou achiziționat în România în 20 de ani a ajuns în Gara de Nord VIDEO
Primul tren nou achiziționat în România în 20 de ani a ajuns în Gara de Nord VIDEO
Primul tren achiziționat de statul român, la mai bine de 20 ani de la ultima achiziție de trenuri, tocmai ajunge în Gara de Nord București, anunță secretarul de stat în Transporturi Irinel......
Spotify anunţă a treia rundă de concedieri din acest an
Spotify anunţă a treia rundă de concedieri din acest an
Gigantul de streaming Spotify a anunţat luni că-şi va reduce forţa de muncă totală cu aproape 17% (aproximativ 1.500 ...
Creștere minoră a înmatriculărilor de mașini noi în România în noiembrie 2023
Creștere minoră a înmatriculărilor de mașini noi în România în noiembrie 2023
Înmatriculările de mașini noi au crescut în România cu doar 0,54% în luna noiembrie, însă pentru întreaga perioadă ...
Toyota vrea să vândă mai multe maşini electrice în Europa
Toyota vrea să vândă mai multe maşini electrice în Europa
Toyota Motor, cel mai mare producător auto mondial, a anunţat luni că îşi va extinde gama de vehicule electrice (EV) ...