1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

MDRT vrea o platformă online pentru rezervări în turism

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului intenţionează să introducă un sistem online de rezervare a locurilor de cazare, pentru a se putea urmări care sunt cheltuielile în acest domeniu, a anunţat, duminică, la Timişoara, ministrul de resort, Eduard Hellvig, citat de MEDIAFAX.

28 mai, 2012 | ECONOMICA.net

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că MDRT "are o responsabilitate" de a crea o platformă online pentru responsabilii din turism.

"Cât timp faci promovare şi nu ai infrastructură, cred că ministerul are o responsabilitate de a crea o platformă pentru cei responsabili în turism, un fel de platformă online de rezervare a locurilor de cazare, pentru că ministerul are această bază de date şi, prin această creare de sistem online de rezervări, introducem criteriul de competitivitate între operatorii de turism", a declarat Hellvig.

Potrivit lui Hellvig, prin crearea acestei platforme, ministerul poate urmări "în mod clar" care sunt cheltuielile legate de domeniul turismului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO