1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Cupru Min: După 15 iunie, va fi elaborat un caiet de sarcini pentru atragerea de investiţii

Ministerul Economiei (ME) a publicat anunţul de intenţie pentru atragerea de investiţii la societatea Cupru Min Abrud, după 15 iunie urmând să fie elaborat un caiet de sarcini care să conducă la o formulă investiţională pentru companie.

28 mai, 2013 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, remis, marţi, AGERPRES, Varujan Vosganian a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai judeţului Alba, în vederea punerii în practică a Memorandumului privind Cupru Min Abrud, aprobat recent de Guvern.

Ministrul Vosganian a promis, în cadrul întâlnirii, că, după ce va primi evaluarea preliminară din partea experţilor cu privire la necesarul de investiţii pe cele trei componente - tehnic, mediu şi descopertare, va merge la Abrud pentru a prezenta conducerii companiei, parlamentarilor din colegiu şi administraţiei locale aceste concluzii.

De asemenea, ministrul Vosganian a precizat că, până pe 15 iunie, Ministerului Economiei îi va fi prezentată o expertiză tehnică privind necesarul de investiţii la Cupru Min Abrud, în vederea aprobării modalităţii de selecţie a unui posibil investitor.

La întâlnire au participat senatorul PNL Teodor Atanasiu, deputatul PSD Ioan Dîrzu, conducerea Cupru Min, preşedintele Asociaţiei salariaţilor de la Cupru Min, Dorel Tomuş, liderul Sindicatului Andezit Roşia Poieni - Lucian Ţăran, primarul oraşului Abrud - Nicolae Simina, precum şi membri ai Consiliului de Administraţie şi consilieri ai ministrului Economiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO