1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Meci pe viaţă şi pe moarte la SIF3: Fostul arbitru de fotbal Frăţilă, acuzat de pagube de 4,4 mil. euro


Omul de afaceri  şi unul dintre acţionarii principali ai SIF Transilvania (SIF3), Contantin Frăţilă, ar fi derulat operaţiuni păguboase sau chiar frauduloase de peste 4,4 milioane de euro, câtă vreme a fost administratorul uneia din firmele din portofoliul SIF3, potrivit unui raport trimis la Bursă de directoratul acesteia. Frăţilă a cerut acţionarilor înlocuirea directorului general al SIF3, Mihai Fercală, dar şi acţionarii care îl sprijină pe  directorul general al SIF3, Mihai Fercală, vor revocarea lui Frăţilă din Consiliul de Supraveghere.

17 iul, 2014 | | ECONOMICA.net

Directoratul SIF3 îl acuză de conflict de interese pe omul de afaceri Contantin Frăţilă, unul dintre acţionarii principali ai SIF Transilvania (SIF3), cunoscut şi ca fost arbitru de fotbal în „Divizia A”. Frăţilă este acţionar şi membru în Consiliul de Supraveghere al SIF3, pe de o parte şi ar fi acţionat, pe de altă parte, în dauna intereselor companiei de materiale de construcţii (betoane) COMCM Constanţa (CMCM), care face parte din portoifoliul SIF3.

Constantin Frăţilă ar fi provocat  pagube de circa 4,4 milioane de euro, câtă vreme a fost administrator al companiei constnţene, potrivit detaliilor din raportul trimis de SIF3 la Bursa de Valori Bucureşti (BVB, vezi fişierul ataşat mai sus).

Conflictul mai vechi dintre Frăţilă şi Mihai Fercală, directorul general al SIF3, a reizbucnit când cel dintâi a cerut adăugarea pe ordinea de zi a a adunării generale a acţionarilor (AGA) din 11 – 12 august de la Braşov, a solicitării de a-l da în judecată pe Fercală, pentru „activităţi desfăşurate în calitate de membru al Directoratului".

La rândul lor, susţinătorii lui Fercală cer revocarea lui Frăţilă din Consiliul de Supraveghere al SIF3.

În justificarea cererii de a-l revoca pe Constantin Frăţilă din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania (SIF3), directoratul SIF3 îl acuză, că a făcut publice informaţii confidenţiale ale societăţii şi că recurge „la fapte neloiale şi frauduloase”.

Acum Fercală contraatacă şi face dezvăluiri privind modul defectuos în care Frăţilă ar fi administrat COMCM Constanţa.

Detalii în:
Meci dur la SIF Transilvania. Fostul arbitru de fotbal Frăţilă vrea eliminarea lui Fercală

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO