1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Media întârzierilor pentru facturile neîncasate este de 354 de zile de la data emiterii pentru firmele din România

Numărul mediu al zilelor de întârziere pentru facturilor neîncasate este de 354 de zile de la data emiterii, iar valoarea medie a acestora este de 2.400 de euro, relevă un studiu realizat de redBill în rândul a 450 de firme din România şi transmis marţi, potrivit News.ro.

15 oct, 2019 | Agerpres

"La trei luni de la momentul lansării, redBill, produs dezvoltat de platforma Termene.ro, a depăşit pragul de 1 milion de euro pentru valoarea totală a facturilor raportate de firme şi neîncasate de la clienţi. Suma medie raportată prin intermediul redBill, o bază de date publică în care orice companie poate să raporteze facturile neîncasate de la clienţi, este de 2400 de euro. Prin utilizarea redBill, firmele pot raporta clienţii care nu şi-au plătit facturile la timp, îşi pot recupera banii pentru facturile neîncasate şi pot verifica gratuit orice companie din România dacă a fost raportată de alţi furnizori", se arată în comunicat.

În domeniul construcţiilor, factura medie neîncasată de la clienţi este de 1900 de euro, în transporturi de 1500 de euro şi în consultanţă de management şi afaceri este de 1200 de euro, potrivit datelor redBill. Termenul mediu de plată înscris pe facturile raportate prin redBill este de 28 de zile. În funcţie de domeniul de activitate, serviciile firmelor de consultanţă pentru afaceri şi management au, în medie, un termen de plată al facturilor de 40 de zile, potrivit News.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO