Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 de dolari pe lună, în Israel

Medicii rezidenţi care vor fi selectaţi pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, în baza unei program organizat de către Wizrom Software şi Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de până la 3.000 de dolari (2.400 de euro), informează un comunicat al companiei Wizrom.
Economica.net - mie, 21 nov. 2012, 21:58
Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 de dolari pe lună, în Israel

Termenul de înscriere iniţial, 22 noiembrie, a fost prelungit cu cinci zile, la solicitarea medicilor rezidenţi care intenţionează să aplice, însă au nevoie de timp pentru finalizarea dosarelor.

Bursele acoperă toate costurile de cazare şi transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuţi ca medic rezident la Sheba Hospital, în Israel. Pachetul mai cuprinde asigurare de sănătate, cazare inclusiv pentru cupluri, asigurare de malpraxis şi altele.

„Pentru medicii rezidenţi în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie, aceasta este o oportunitate unică în viaţă: nu numai că veţi lucra în probabil cel mai bun spital din lume, dar veţi fi şi plătiţi corespunzător”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controlează compania care sponsorizează programul de internship, Wizrom Software, unul din cei mai mari furnizori de soluţii ERP din România.

Programul, intitulat SHI Training Fellowship, a demarat pe 18 octombrie în România cu procedura de selecţie a celor şase candidaţi de către un prestigios juriu. Candidaţii ideali trebuie să fie medici rezidenţi, în curs de formare în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie pentru a putea participa la SHI Training Fellowship. Stagiul petrecut în Israel va fi echivalat şi va fi luat în considerare la finalizarea rezidenţiatului.

Wizrom, unul dintre principalii furnizori de soluţii ERP din România, organizează acest program fără precedent de burse pentru medicii rezidenţi pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare printr-un act de donaţie către comunitate.

Dosarele se pot depune pe http://shebafellowship.com/ro sau se pot trimite prin poştă sau e-mail până în data de 27 noiembrie 2012, ora 24:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi public în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în data de 12 decembrie 2012. Ei vor trebui să se angajeze contractual că la finalizarea stagiului de trei ani în Israel se vor întoarce în România şi vor profesa în sistemul medical românesc timp de cel puţin cinci ani.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii software de business. Compania are un total de 3.424 de clienţi activi şi peste 31.000 de licenţe instalate. Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.
Compania are 160 de angajaţi în urma creşterii cu 15% a echipei în prima jumătate a anului.

Sheba Medical Center este cel mai mare centru medical din Israel şi din Orientul Mijlociu, care oferă îngrijire completă în aproape fiecare disciplină medicală.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Nou concept de expunere la Țiriac Collection
Nou concept de expunere la Țiriac Collection
Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei ce ...
Raport COVID 19, 28 noiembrie: Sub 1.500 de cazuri și 106 decese
Raport COVID 19, 28 noiembrie: Sub 1.500 de cazuri și 106 decese
Grupul de Comunicare Strategică anunţă duminică, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au ...
Omicron, noul Coronavirus, face ravagii. Israel și-a închis complet granițele, deși este printre țările cu cei mai mulți vaccinați
Omicron, noul Coronavirus, face ravagii. Israel și-a închis complet granițele, deși este printre țările cu cei mai ...
Israel este prima țară din lume care își închide complet granițele de team ultimei variante de Coronavirus, Omicron. ...