1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Medicover inaugurează Breast Care Center unde se tratează multidisciplinar afecţiunile sânului

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, inaugurează Breast Care Center în cadrul Spitalului Medicover. În cadrul centrului, pacienţii beneficiază de opţiuni personalizate de tratament şi recuperare pentru întreaga gamă de afecţiuni ale sânului, în baza standardelor şi protocoalelor recomandate de societăţile medicale europene. 

În cadrul Medicover Breast Care Center lucrează în prezent 30 de medici din 12 departamente medicale care diagnostichează şi tratează în mod integrat afecţiuni ale sânului. 

Printre serviciile medicale pe care le furnizează Breast Care Center se numără cele pentru: diagnosticul patologiilor sânului (benigne sau maligne); tratamentul tumorilor benigne; tratamentul complet, multidisciplinar al cancerului de sân: chirurgie, chimioterapie, radioterapie; tratamentul infecţiilor sânului; patologia sânului în sarcină şi postpartum; ginecomastia şi tumorile sânului la bărbaţi; chirurgia reconstructivă/ estetică a sânului; sprijin psihologic pentru pacienţii cu afecţiuni ale sânului.

„Educaţia asupra importanţei prevenţiei şi screening-ului reprezintă unul dintre obiectivele principale ale Medicover. În ceea ce priveşte cancerul de sân, pentru care una din zece femei prezintă factori de risc, este important să le explicăm pacienţilor din România importanţa screening-ului regulat. În ţările care au implementat programe naţionale de screening pentru femeile cu vârste de peste 40 de ani, procentul cazurilor diagnosticate în stadii târzii a scăzut la aproximativ 20%. În România, acesta se situează la valoarea catastrofală de 80%. Aproximativ 7.000 de cazuri noi de cancer de sân sunt diagnosticate în fiecare an în România”, a atras atenţia Gerald Filip, medic primar Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Chirurgie Oncologică, coordonatorul Medicover Breast Care Center.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est şi oferă servicii medicale integrate pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia).

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piaţa serviciilor medicale private şi dispune de o reţea de 19 clinici proprii în Bucureşti şi în ţară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Galaţi, Piteşti) şi un spital generalist – Spitalul Medicover.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO