1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

MedLife a avut afaceri de 711 milioane de lei în primele nouă luni, în creştere cu peste 22% faţă de anul trecut

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, încheie primele nouă luni din 2019 cu o cifră de afaceri de 711 milioane de lei, cu peste 22% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Cel mai mult au contribuit la acest rezultat vânzările realizate de diviziile de clinici, de spitale şi de divizia corporate.

14 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Concret, vânzările realizate de divizia de clinici au contribuit cu 30% la cifra de afaceri din primele nouă luni; divizia de spitale a contribuit cu 23%, vânzările diviziei corporate – cu 19%, iar laboratoarele – cu 16%, arată raportul financiar al primelor nouă luni din 2019 publicat de MedLife pe BVB.

"Ne pregătim să deschidem noi unități MedLife, facilitând astfel accesul la serviciile medicale unui număr și mai mare de români. De asemenea, investim în proiecte de amploare atât pe partea de tehnologie medicală, cât mai ales pe partea de digitalizare și online și credem că am ajuns în etapa în care este nevoie să ducem experiența românilor cu sistemul medical la un nou nivel", a Mihai Marcu, CEO la MedLife.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO