MedLife a finalizat cumpărarea diviziei de servicii medicale Polisano

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de acţiuni al diviziei de servicii medicale Polisano, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei. 
Cristina Şomănescu - mie, 04 apr. 2018, 06:12
MedLife a finalizat cumpărarea diviziei de servicii medicale Polisano

Noua structură MedLife la nivelul regiunii Transilvania este formată din cinci spitale mono şi pluridisciplinare, şapte laboratoare de analize, opt clinici de mari dimensiuni care integrează şi departamente de imagistică medicală, două maternităţi, precum şi un centru de fertilizare in vitro.

Înființat în anii ’90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România. Acesta include patru clinici cu laboratoare proprii, situate în București și Sibiu, dar şi un spital privat – spitalul European Polisano din Sibiu.
Polisano are în prezent peste 500 de angajați și a înregistrat o cifră de afaceri de circa 80 de milioane lei în 2016.

Consultanții MedLife în tranzacția Polisano au fost TaxHouse pe partea de consultanță fiscală şi Dima&Asociaţii pe partea de consultanţă juridică. Consultanții vânzătorului au fost PWC pe partea de consultanţă în tranzacție şi David&Baias pe partea de consultanță juridică.

MedLife a realizat prima achiziţie în anul 2011, prin cumpărarea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Brașov. Până acum, MedLife a derulat în total 19 achiziții. Cea mai recentă tranzacţie anunțată de MedLife este cumpărarea Solomed, un grup de clinici prezente în Pitești, Costești și Curtea de Argeș.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria premium, şi au simbolul de tranzacționare ″M″.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...