1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Companii

MedLife a recrutat un manager regional de la BCR

George Muscoiu va coordona toate entităţile MedLife din zona Braşov şi Sfântu Gheorghe, începând cu luna martie. Noul manager regional al MedLife a activat 11 ani în domeniul financiar, dintre care peste 5 ani în management şi a ocupat până de curând poziţia de coordonator regional microîntreprinderi, pe regiunea Bucureşti, la BCR.

19 mar, 2012 | Cristina Şomănescu, | | ECONOMICA.net

Muscoiu va coordona relaţia cu medicii, va gestiona resursele interne şi va superviza rezultatele companiei în regiune.

George Muscoiu a activat pe poziţii de management, în Unicredit Ţiriac Bank, Volksbank, OTP Bank, în principal în Braşov.

Noul manager regional al MedLife este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, şi al unui MBA în cadrul aceleiaşi universităţi. De asemenea, Muscoiu a urmat cursuri de specializare în sales management şi coaching, analiză financiară, management strategic.

“În ultima perioadă am investit masiv în Braşov atât în achiziţii cât şi în dezvoltare, această zonă devenind pentru MedLife al doilea centru important în medicina privată, după Bucureşti. Având în vedere potenţialul de dezvoltare, dar şi gama completă de servicii pe care o acoperim în regiunea de Centru şi Vest a ţării: de la servicii de ambulatoriu şi investigaţii de imagistică şi laborator, la servicii de spital şi maternitate, s-a impus o poziţie de management strategic. Ca urmare, în perioada imediat următoare vizăm consolidarea unităţilor din Braşov prin susţinerea unei noi viziuni strategice care să contribuie la creşterea semnificativă a cotei de piaţă” a declarat Mihai Marcu, preşedintele MedLife.


MedLife s-a lansat pe piaţa din Braşov în 2010, ca urmare a finalizării unei tranzacţii de preluare în proporţie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. În 2011, compania a investit în dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar şi în achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privată din România. MedLife a investit peste 13 milioane de euro în medicina privată din Braşov, în 2010 şi 2011.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO