1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

MedLife cumpără laboratorul de anatomie patologică Onco Team Diagnostic

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță achiziționarea pachetului majoritar al laboratorului de anatomie patologică și biologie moleculară Onco Team Diagnostic. Laboratorul are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) a Municipiului București, precum şi cu CAS ale judeţelor Argeș și Dâmbovița. 

Onco Team Diagnostic SRL a rulat afaceri nete de 5,27 de milioane de lei în 2018, cu peste 24% mai mari decât în 2017, arată calculele făcute de Economica pe baza situaţiilor financiare depuse de firmă la Finanţe. Firma a avut profit net de 48.633 lei în 2018, de peste nouă ori mai mic decât în 2017, reiese din bilanţurile depuse la Finanţe, comparate de Economica.

"Laboratorul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, în linie cu standardele MedLife, iar echipa este formată din medici supraspecializați pe nișa lor. Este primul pas din proiectul de extindere și dezvoltare, aprobat de către acționari în urmă cu câteva luni. Urmează o perioadă susținută de achiziții, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziția de lider", a declarat Mihai Marcu, președintele și CEO al MedLife Group.

Prin preluarea laboratorului Onco Team Diagnostic, grupul MedLife ajunge la un portofoliu format din 24 de companii achiziționate.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. 

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria Premium, cu simbolul de tranzacționare ″M″.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO