1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Companii

MedLife cumpără spitalul OncoCard din Braşov

MedLife, liderul pieţei serviciilor medicale private, anunţă cumpărarea pachetului integral de acţiuni al Spitalului OncoCard Braşov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romania. "Nu excludem ca în anii următori să investim consistent în tratamentul oncologic de excelenţă la nivel naţional”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO la MedLife.

Spitalul OncoCard a încheiat anul 2018 cu afaceri nete de 41,8 milioane de lei, cu 28,3% mai mari decât în 2017. OncoCard a realizat profit net de 554.451 de lei în 2018, de şapte ori mai mic decât îb 2017, potrivit bilanţurilor depuse la Finanţe de firma care operează spitalul, comparate de Economica.

“Acest parteneriat vine în urma strategiei noastre de a extinde şi dezvolta segmentul de servicii oncologice (...). OncoCard vine în completarea serviciilor oncologice pe care le asigurăm deja pacienţilor, în secţiile de chirurgie din toate spitalele MedLife, şi devine primul centru oncologic integrat la nivel de Braşov şi al doilea la nivel de grup, după Sibiu. Este o zonă de interes pentru noi şi nu excludem ca în anii următori să investim consistent în tratamentul oncologic de excelenţă la nivel naţional”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO la MedLife.

Tranzacţia urmează să fie analizată de Consiliul Concurenţei. Odată aprobată, aceasta poate deveni cea mai importantă tranzacţie a grupului MedLife din 2019, spun oficialii grupului.

Prin preluarea spitalului OncoCard, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziţionate.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din ţara noastră. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una dintre marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria premium, şi au simbolul de tranzacționare ″M″.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO