1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Companii

MedLife intră în Ilfov şi Dâmboviţa prin cumpărarea a opt centre medicale

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, intră în Dâmboviţa şi Ilfov prin achiziţionarea pachetului majoritar de 80% din Almina Trading SRL, companie prezentă cu opt centre medicale în aceste judeţe. Cumpărarea pachetului majoritar al societăţii Almina Trading SRL reprezintă cea de-a 14-a achiziţie derulată până acum de grupul MedLife. 

Almina Trading SRL e prezentă pe piaţa locală de 20 de ani şi este cel mai mare operator medical din judeţul Dâmboviţa. Compania operează opt centre medicale – cinci în Târgovişte, două în Pucioasa şi unul în Buftea, dar şi două laboratoare (în Târgovişte şi Buftea). Cele opt unităţi sunt deservite de echipă medicală formată din peste 125 de specialişti.
Almina SRL a înregistrat în primele nouă luni ale anului 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 1,3  milioane de euro, susţin reprezentanţii societăţii.

"Această achiziţie marchează intrarea MedLife într-o nouă zonă geografică a României, contribuind implicit la consolidarea poziţiei la nivel naţional. Totodată, acest nou proiect aduce în portofoliul nostru cea de a 14-a achiziţie de companii. În perspectivă avem în plan să continuăm politica de creştere prin achiziţii”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România.
Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, categoria premium, şi au simbolul de tranzacţionare ″M″.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO