1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Companii

MedLife se extinde în Moldova prin achiziţia companiei Micromedica

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, cumpără pachetul majoritar al companiei Micromedica din Moldova. "Din acest moment putem anunța oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maxim o oră cu mașina la o clinică sau spital MedLife. Vom continua să ne consolidăm poziția și sperăm să mai anunțăm și alte achiziții până la sfârșitul anului", a spus Mihai Marcu, președintele și CEO-ul MedLife.

Micromedica are șase unități medicale în Piatra Neamț, Bacău, Roman, Bicaz, Roznov și Târgu Neamț, şi acoperă peste 28 de specialități medicale, servicii de imagistică şi laborator. Centrele medicale Micromedica au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, au spus pentru Economica oficialii MedLife. 

"Prin această achiziție ne consolidăm poziția în Moldova, fiind o zonă de maxim interes pentru noi. Din acest moment putem anunța oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maxim o oră cu mașina la o clinică sau spital MedLife. Vom continua să ne consolidăm poziția și sperăm să mai anunțăm și alte achiziții până la sfârșitul anului", a declarat Mihai Marcu, președintele și CEO-ul MedLife.

Prin preluarea centrului medical Micromedica, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 26 de companii achiziționate.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. 

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria Premium, cu simbolul de tranzacționare ″M″.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO