1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Mega Image aduce 25 de milioane de euro în România

Grupul belgian Delhaize, care operează pe plan local lanţul de supermarketuri Mega Image, a finanţat business-ul din România cu peste 25 de milioane de euro în luna martie. Compania este în plină expansiune.

23 mai, 2014 | | ECONOMICA.net

Compania Mega Image SRL, cea care operează sub brandul Mega Image cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, a primit din Olanda o infuzie de capital de peste 25,2 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului Naţíonal al Registrului Comerţului (ONRC). Este cea mai mare a doua investişţie a unei companii cu capital străin din luna aprilie.

Ca şi anul trecut, retailerul care a ajuns la peste 300 de unităţi, se extinde agresiv atât pe segmentul de supermarketuri, cât şi cu brandul de magazine de proximitate Shop&Go. Numai de la începutul acestui an, retailerul a adăugat 16 unităţi Mega Image şi Shop&Go. Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, susín reprezentaníi companiei.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent aproximativ 310 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (aproximativ 170), Shop&Go (aproximativ 140), AB COOL FOOD (1).

 Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO