Mega Image deschide mâine primul său concept-store

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va lansa mâine primul său concept-store din România dedicat produselor alimentare.
Alina Stanciu - mie, 30 ian. 2013, 10:00
Mega Image deschide mâine primul său concept-store

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va lansa mîine primul său concept-store din România, în Piaţa Gemeni din Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei. Situat pe strada Vasile Lascăr 108-116, vis-à-vis de Piaţa Gemeni, magazinul are o suprafaţă de 1600 de m2, parcare subterană cu o capacitate de100 de locuri şi este destinat  food shopping-ului (produse alimentare). “Mega Image face un nou pas în evoluţia sa pe piaţa din România, introducând un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piaţa Gemeni. Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noştri concepte noi. Le propunem Bucureştenilor să încerce o nouă experientă la cumpărături şi dorim să le trezim interesul şi curiozitatea prin implementarea exemplară a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucureşti ce are trei beneficii majore: calitate, varietate şi experienţă” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Produse exotice

În cadrul magazinului există un raion de fructe exotice şi legume speciale de unde se pot achiziţiona, printre altele,  rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe) şi roşii marmande, cartofi vitellote, roşii kumato etc (în categoria de legume). La raionul carmangerie, tranşarea sau tocarea cărnii se poate face pe loc. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb sau vită.

Raionul de peşte şi sushi oferă produse proaspete zilnic. Brânzeturile şi mezelurile internaţionale reprezintă raionul destinat gurmanzilor îndragostiţi de cele mai reputate specialităţi din Franţa şi Italia. În categoria “mirodenii”, noi tipuri de condimente completează varietatea disponibilă în magazinele Mega Image.

Raionul “produse de bază speciale” oferă paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri şi aperitive Calaciura. Zona de dulciuri şi cafea oferă o sortimentaţie specială de produse.

De asemenea, din noul magazin Mega Image se pot achiziţiona bere premium şi vinuri internaţionale  din ţări precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franţa, cosmetice BIO, produsele de artizanat, precum şiproduse internaţionale apreciate din Japonia, Franţa, Italia, Grecia, India, China, Thailanda şi Mexic.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, compania va organiza în perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2013 o tombolă la care pot participa clienţiii care cumpără de minimum 40 de lei. În cadrul acesteia fiecare client primeşte un talon răzuibil având posibilitatea de a câstiga pe loc un voucher de 100lei sau, prin tragere la sorţi, o excursie exotică sau o maşină Infiniti FX.

Fondat în 1995, Mega Imag, parte a Delhaize Group, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 197 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (136) şi Shop&Go (61).

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...