Mega Image face angajări. Vezi posturile

Mega Image angajează de la casier şi lucrător comercial, până la senior SAP FI/MM  analyst. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Mega Image şi află dacă te califici pentru un loc de muncă în cadrul companiei.
Economica.net - mar, 12 feb. 2013, 22:01
Mega Image face angajări. Vezi posturile

Mega Image recrutează 40 de persoane care să performeze în magazinul pe care urmează să-l deschidă în Mogoşoaia. Posturile ofertate de Mega Image sunt de casier, lucrător comercial şi şef de departament. Detalii, aici.

Mega Image angajează un contabil în Bucureşti. Dacă ai absolvit studii superioare economice, ai cunoştinţe solide de operare PC, ştii să utilizezi SAP, eşti organizat şi meticulos, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Amănunte, aici.

Mega Image caută omul potrivit pentru postul de specialist comunicare internă în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă într-o poziţie similară, ai absolvit studii superioare, ştii să operezi un PC, ai cunoştinţe solide de limba engleză. Angajatorul caută pentru acest loc de muncă un candidat cu excelente abilităţi de comunicare, flexibil şi empatic. Detalii, aici.

Mega Image mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de senior legal advisor.
Dacă ai minimum cinci ani experienţă în domeniul juridic, cel puţin doi ani experienţă în zona de M&A Real Estate, ai cunoştinţe avansate de engleză şi de operare PC, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Mega Image caută în această perioadă doi oameni potriviţi pentru postul de supply chain analyst în Capitală.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit o specializare universitară tehnică, ai cel puţin trei ani experienţă în SAP retail şi ai cunoştinţe solide de limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au şi cunoştinţe de Franceză, Olandeză sau Greacă. Mai multe detalii despre acest post, aici.

Mega Image recrutează şi pentru postul de senior SAP FI/MM analyst în Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate cu profil tehnic, ai cel puţin şapte ani experienţă de lucru cu SAP şi cunoştinţe avansate de limba engleză, atunci te califici pentru acest post. Informaţii suplimentare despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...