Mega Image intră pe platforma Glovo cu 4.000 de produse. Serviciul acoperă nouă orașe

Retailerul Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, listează peste 4.000 de produse alimentare și non-alimentare din supermarketul online în platforma Glovo. Livrarea se face în mai puțin de o oră la adresa indicată, în nouă orașe.
Alina Stanciu - joi, 12 oct. 2023, 15:21
Mega Image intră pe platforma Glovo cu 4.000 de produse. Serviciul acoperă nouă orașe

În urma unui parteneriat cu Glovo, Mega Image își extinde serviciul de livrare rapidă a cumpărăturilor online, adăugând în platformă 4.000 de produse alimentare și non-alimentare, anunță compania.

Începând din luna aceasta clienții pot comanda produsele de la Mega Image direct din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, iar produsele se vor livra în mai puțin de o oră din peste 83 de magazine Mega Image situate în 9 orașe din țară – București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești.

“Suntem singurul lanț de supermarketuri cu o platformă proprie online și o integrare completă a serviciilor de livrare la domiciliu, iar parteneriatul strategic cu Glovo ne consolidează poziția pe piață pe acest segment. În aplicația Glovo, clienții vor avea disponibile peste 4.000 de produse alimentare și nealimentare de la Mega Image, de calitate și la prețuri bune, așa cum este întreaga sortimentație din magazine. În lunile următoare, vom continua să aducem noutăți pe piață care fac parte din programul nostru de îmbunătățire continuă a experienței la cumpărături pentru clienții noștri,” spune Lucian Vilău, VP Digital & technology Mega Image.

“Pe viitor, avem ca obiectiv să dezvoltăm parteneriatul cu Mega Image prin optimizarea operațiunilor, acoperirea la nivel de oraș și diversificarea sortimentației disponibile în platforma noastră,” a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România.

Mega Image este singurul lanț de supermarketuri care a investit și dezvoltat o platformă proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro sau aplicația de mobil Mega Image unde clienții au la dispoziție servicii de livrare rapidă a produselor, cât și servicii de livrare programată începând cu a doua zi.

Tags:
Te-ar mai putea interesa și
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Egiptul a anunţat duminică oficial că va sprijini formal la Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) plângerea formulată de Africa de Sud împotriva Israelului pentru presupuse crime de......
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
Polonia va încerca să obţină în viitoarea Comisie Europeană postul de comisar european pentru apărare, dacă va fi ...
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce la o apreciere de 4%-5% a dolarului
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce ...
Indiferent de câștigătorul alegerilor din SUA, riscurile economice se vor resimți la nivel global. Alegerea lui Trump ...
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, cel mai mare sindicat din Romania, își va deschide ...