Mega Image se pregăteşte de „numărul 500” şi atacă Clujul

Retailerul Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va inaugura în scurt timp magazinul cu numărul 500. Pentru anul viitor, planul este de a se extinde în judeţul Cluj.  
Economica.net - mie, 12 oct. 2016, 20:58
Mega Image se pregăteşte de

Retailerul belgiano-olandez Mega Image, parte a grupului Ahold-Delhaize, a ajuns recent la 490 de supermarketuri şi magazine de proximitate la nivel naţional, concentrate în Bucureşti – unde operează deja peste 430 de unităţi, Constanţa, Ilfov, Braşov, Argeş, Prahova, Dâmboviţa. Este astfel la 10 unităţi distanţă de momentul în care vor deveni primul operator de supermarketuri care atinge pragul de 500 de magazine. În timp, acest lucru s-ar putea întâmpla până la finele acestui an, având în vedere că multe magazine sunt în curs de amenajare. „În acest moment nu avem o data concretă”, au răspuns oficialii Mega Image întrebaţi de ECONOMICA.NET când estimează că vor ajunge la 500 de magazine la nivel naţional.

Unde mai deschid

Potrivit unor anunţuri recente din Monitorul Oficial, retailerul va inaugura în perioada următoare cel puţin zece unităţi. Lista de noi magazine anunţate la ONRC este următoarea:  

Smaraldului nr. 1 din Bragadiru

Complexul Smart City Residence, Str. Lăcrămioarei nr. 21, Sectorul 3

Șos. Olteniței nr. 140 din Sectorul 4

Sergent Iriceanu Ion nr. 20 din Sectorul 4

Şos. Mihai Bravu nr. 327, Sectorul 3

Basarabia nr. 57, Sectorul 2

Camil Ressu nr. 12, Sectorul 3

Prelungirea Ferentari nr. 115, Sectorul 5

Iuliu Maniu nr. 59, Sectorul 6

Știrbei Vodă nr. 170-172

De asemenea, Mega Image face angajări pentru un magazin de pe strada Şerban Ghiţa din Sectorul 3, dar şi pentru o unitate pe bd Decebal (unde există deja două Shop&Go) şi una pe strada Zizin.  
 
„Obiectivul nostru este să ne concentrăm pe consolidarea poziţiei în regiunile în care suntem deja prezenţi”, este răspunsul oficial al lanţului de magazine la întrebarea câte magazine vor mai deschide anul acesta.
 
Strategia pentru 2017-focus pe Cluj
 
„Plănuim să ne extindem in Cluj. Ne vom concentra pe această zonă, dar şi pe cele în care deja suntem prezenţi”, spun oficialii companiei care au început deja recrutările în acest judeţ. Anunţurile sunt valabile pentru locuitorii din Cluj Napoca, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi Huedin. 
 
Delhaize Group a intrat pe piaţa din România în 1995 cu brandul Mega Image, un concept cu suprafeţe cuprinse între 100 şi 1.700 de metri pătraţi şi până la 12.600 de produse. Ulterior, compania a dezvoltat într-un sistem de parteneriat lanţul de proximitate Shop&Go format din magazine cu suprafaţă medie de 100 de metri pătraţi şi aproximativ 2.500 de produse disponibile, în special alimentare şi produse de strictă necesitate.
Te-ar mai putea interesa și
Afacerile Pepco în România au trecut de pragul de 500 de milioane de euro anul trecut. Profitul s-a dublat
Afacerile Pepco în România au trecut de pragul de 500 de milioane de euro anul trecut. Profitul s-a dublat
Discounterul polonez de modă Pepco a înregistrat o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro anul trecut pe piața din România, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, consultate......
Canalul Dunăre – București: A fost depusă solicitarea pentru Acordul de Mediu. Propunerea lui Burduja pentru Portul București
Canalul Dunăre – București: A fost depusă solicitarea pentru Acordul de Mediu. Propunerea lui Burduja pentru Portul ...
Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) a anunțat că a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de ...
Republica Cipru a anunțat astăzi că cel puțin opt state din UE susțin repatrierea refugiaților sirieni
Republica Cipru a anunțat astăzi că cel puțin opt state din UE susțin repatrierea refugiaților sirieni
Ciprul a anunţat vineri că face parte dintr-un grup de cel puţin opt state membre ale Uniunii Europene care doresc să ...
Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă va intra duminică în programul de oprire planificată
Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă va intra duminică în programul de oprire planificată
Unitatea 1 CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată începând din 19 mai, desincronizarea de la Sistemul ...