1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri, se pregăteşte pentru "home delivery"

Mega Image, lanţul franco-belgian cu cel mai mare număr de supermarketuri pe plan local, se pregăteşte de lansarea serviciului home delivery aferent noul magazin din portofoliu, AB Cool Food, lansat astăzi.

25 sep, 2013 | | ECONOMICA.net

Retailerul Mega Image, parte a grupului franco belgian Delhaize şi operatorul celui mai extins  lanţ de supermarketuri de pe plan local, se pregăteşte să lanseze serviciul home delivery pe piaţa din Capitală pentru unităţile AB Cool Food, noul concept de magazin al retailerului cu produse exclusiv congelate. "Nu ştim momentan când vom lansa acest serviciu. Nu este nimic stabilit. Vom livra în tot Bucureştiul. Comanda se va putea face online, sau pe telefonul mobil, contra cost", a declarat Cătălina Aldea, director comercial în cadrul Mega Image.

În magazinul AB Cool Food  de pe bd. Mihalache nr 45 deschis astăzi, clienţii sunt întâmpinaţi deja cu afişe în care se anunţă că , pe viitor, serviciul home delivery va fi disponibil. De asemenea, pe site-ul oficial al magazinului de produse congelate este încârcat catalogul de prezentare al produselor din magazin. 

AB Cool Food este primul magazin sub acest brand al grupului Delhaize. Un concept de magazin similar, sub brandul Alfa Beta, se mai află în Grecia. "Ideea acestui magazin a fost a noastră (Mega Image Romania-n.red). Am lucrat la concept timp de aproximativ cinci luni şi credem că va fi un proiect de succes", a mai declarat directorul comercial Mega Image.    

500 de produse unice în România 

Primul magazin AB Cool Food operat de Mega Image şi singurul de acest fel din România oferă aproximativ 600 de produse congelate, marea majoritatea sub mărci proprii ale retailerului franco-belgian. Dintre acestea, în jur de 500 de produse sunt unicat pe piaţa locală, după cum declara oficialii companiei. "Scopul nostru este de a creşte această categorie (a produselor congelate n.red). În general, consumul de astfel de produse în România este sezonier pentru că oamenii nu au o alternativă, iar procentul de vânzări este mic, din cauza percepţiei că nu sunt produse proaspete", a mai explicat Aldea. Produsele sunt aduse din grup, din ţări precum Belgia, Grecia sau Serbia. 

Se extind

Potrivit oficialilor companiei, magazinul AB Cool Food din Mihalache nu va fi singurul din Bucureşti, dar cel mai probabil a doua inagurare va avea loc anul viitor. De asemenea, pentru moment compania se va concentra pe piaţa Capitalei pentru acest concept. "Deocamdată vom deschide în Bucureşti. Ne vom extinde cel mai probabil în 2014. Ne gândim la zone accesibile, cu locuri de parcare pentru că este mai mult un magazin destinaţie", a explicat directorul comercial. 

Detalii despre preţurile AB Cool Food puteţi afla aici:Mega Image deschide primul supermarket dedicat produselor congelate

 


   

 

 

 

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO