1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Mega lichidare de stoc în magazinele din AFI Palace

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni organizează în aceste zile o campanie de reduceri de preţuri. Ofertele sunt valabile în zeci de magazine din centrul comercial.

15 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Până pe 16 august inclusiv, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni are loc o campanie de lichidare de stocuri pentru colecţia de vară. Reducerile pornesc de la 70% în mai multe magazine din centrul comercial. Este vorba despre  Otter, Aldo, Benvenuti, Tina R, Goldenpoint, Animax, Plusoptic, Humanic, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, C&A, Bata, La Femme, Hush Puppies, Real Hypermarket, Nissa, Zig Zag, Veronesse, Mirano Avenue, New Yorker, Premaman, Fox,House of Art,Okaidi, New Look,Steilmann, Gatti, Picioru' Gras, Motor, Depot 96,Pure Health& Fitness,Ecco,Il Passo,Staccato, Clarks, Optiplaza,Shoe Art.

Afi nu este singurul centru comercial unde preţurile au scăzut la mai mult de jumătate. În Plaza România, Bucureşti Mall, Băneasa Shopping City, Vitantis Shopping Center, spre exemplu, mai multe magazine au discounturi până la finele lunii de până la 70%. 

Potrivit legislaţiei în vigoare, în România perioada legală de soldare este între 1 august şi 31 octombrie inclusiv, în ultimii ani însă, pentru a-şi creşte vânzările, majoritatea retailerilor din industria de fashion oferă discounturi pe tot parcursul anului. 

 

 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO