1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Mega Mallul de lângă Arena Naţională se construieşte anul viitor

Austriecii de la Real4You, care au în plan construcţia Mega Mallului de pe terenul fostei fabrici Electroaparataj, au primit autorizaţia de construcţie a proiectului.

14 noi, 2012 | ECONOMICA.net

În luna decembrie a anului trecut, dezvoltatorul a obţinut PUZ-ul pentru proiectul Mega Mall de lângă Arena Naţională, iar anul acesta a ales agenţiile Colliers şi DTZ Echinox să înceapă procesul de închiriere a spaţiilor comerciale.

Un anunţ al administraţiei locale arată că lucrările de construcţie sunt programate a fi începute anul viitor şi vor dura 24 de luni.

Mega Mall este un proiect de 70.000 mp ce va fi amplasat la intersecția bulevardelor Iancului și Pantelimon, pe fosta platformă industrială Electroaparataj și va acoperi un perimetru (catchment area) în care locuiesc peste 1.2 milioane de bucureșteni. Centrul comercial este primul care se adreseaza nevoilor de cumpărături ale persoanelor care traiesc în partea de est a Bucureștiului, reunind un numar mare de branduri de modă, un hipermarket și o componentă importantă de divertisment.

Real4You Group va dezvolta mai multe centre comerciale și în provincie, în orase precum Satu Mare, Focșani și Targu Mures, sub marca Mega Mall. Centrele comerciale din țara vor avea intre 18,000 mp și 22,000 mp fiecare și vor avea drept ancoră un hipermarket sau un supermarket. În afara țării, Real4You va incepe construcția unui centru MegaMall la Sofia, în februarie 2012.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO