1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Membrii conducerii ASF vor fi chemați la Parlament

Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a declarat miercuri că membrii conducerii Autorității de Supraveghere Financiară vor fi chemați la Parlament, după o discuție în USD pentru a se stabili modalitatea în care aceștia vor fi audiați.

19 feb, 2014 | Agerpres

"Se impune (n.r.—o analiză la ASF). Trebuie însă să văd un document propus către Birourile permanente reunite sau către Biroul Camerei. Este de fapt un semnal că suntem preocupați de scandalul la care ASF este în ultima perioadă și că totuși membrii Colegiului ASF au fost votați de către Parlament și numite lucruri trebuie să fie discutate. Eu sunt și consternat că cei care sunt acolo nu prezintă lucrurile către opinia publică, să aibă o discuție tranșantă și atunci am decis să chemăm în Parlament să avem o discuție cu cei care sunt aleși de către Parlament să ne spună care sunt problemele din sistem și cum pot să se așeze astfel încât aceste discuții legate de salarizare, legate de competențe să nu mai existe", a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că în afară de comunicatul USD pe acest subiect nu există niciun document la Biroul permanent, de aceea în USD va fi discutată această temă.

"Trebuie să discutăm cu această autoritate care nu ia bani de la stat, să vedem care sunt rațiunile pentru care angajamentul inițial că salariile vor fi reduse destul de mult nu s-a păstrat și să vedem componența, să vedem tot ce se poate face astfel încât percepția publică să nu afecteze cele trei piețe care sunt importante", a menționat președintele Camerei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO