Meme Kombat încasează 50% din plafonul stabilit pentru pre-vânzare, ceea ce nu poate să nu atragă atenție din partea balenelor cripto (P)

Meme Kombat, un altcoin cunoscut, a strâns peste 5 milioane de dolari în cadrul ICO-ului său, atingând un prag de 50%. Cu o țintă de 10 milioane de dolari ca valoare de piață, Meme Kombat este bine poziționat în goana de a ajunge în top, în rând cu Ethereum, care a depășit valoarea de 2300 de dolari.
Ion Dobreanu - mie, 03 ian. 2024, 15:13
Meme Kombat încasează 50% din plafonul stabilit pentru pre-vânzare, ceea ce nu poate să nu atragă atenție din partea balenelor cripto (P)

Un pas expecțional, considerând că suma dată constituie 50% din valoarea ICO prestabilită pentru pre-vânzarea tokenului respectiv. Marile balene se înghesuiesc să se alăture hype-ului și să prindă o bucățică din cea de-a 2-a etapă a pre-vânzării care urmează să aibă loc în scurt timp.

Aprobarea preconizată a Bitcoin ETF spot impulsionează o creștere a industriei cripto, iar monedele alternative acaparează tot mai mult teren. Prețul Ethereum a crescut cu 10%, depășind 2.400 de dolari. Solana, concurentul Ethereum, a preluat poziția de lider, cu o creștere zilnică de 20%.

Meme Kombat a strâns 5 milioane de dolari în timp record și tinde să se poziționează la același nivel cu giganții din lumea monedelor meme, precum Shiba și Pepe, care au atins volumuri de milioane de dolari.

Cu toate că spațiul monedelor meme întâmpină cel mai ridicat nivel de concurență, deoarece în fiecare zi sunt lansate noi criptomonede, tokenul MK nu își cedează pozițiile. Printre cele mai recente lansări se numără Baby Grok, Spurdo și Pawswap care au înregistrat creșteri masive în doar o săptămână de la lansare.

PEPE crește cu 4.888% în timp ce Meme Kombat rămâne a fi în centrul atenției, cu tokenuri în valoare de $83.845 în portofelele giganților din industrie

Tokenul PEPE, care are o capitalizare de piață de 577 de milioane de dolari, a înregistrat o creștere semnificativă, de 4.888%, de la lansarea sa în aprilie 2023. Conform DEX Tools, există deja peste 154 mii de deținători ai token-ului pe bursele descentralizate.

Meme Kombat, care a fost lansat pe blockchain-ul Ethereum și prezintă utilitate reală pentru investitori, are toate șansele de a obține același potențial. Proiectul însumează o combinație dintre cele mai profitabile sectoare cripto, GameFi și monede meme, deci este bine poziționat în a atrage entuziaști din ambele domenii.

Potrivit CoinGecko, GameFi are o capitalizare de piață de 20.6 miliarde de dolari, în timp ce CoinGecko evaluează industria monedelor meme la o valoare de 23.7 miliarde de dolari, iar valoarea de piață a tokenurilor de gaming depășește 796 milioane de dolari.

Meme Kombat prezintă o arenă de luptă între meme-coin-uri, în care jucătorii pariază pe rezultatele luptelor. Într-un context prielnic, monedele meme, precum Meme Kombat, au atribute de joc semnificative și un potențial de venit pasiv în urma mizei.

Balenele au cumpărat tokenuri în valoare de 83.000 de dolari, evidențiind astfel conceptul lor unic și potențialul de a performa excelent pe piața adresabilă totală de peste 45 miliarde de dolari.

Pe măsură ce sezonul altcoin-urilor este în plină expansiune, tokenul MK, a intrat în etapa a 9-a de de pre-vânzare, la preț de 0.268 dolari. La doar o săptămână după aceasta, prețul token-ului a crescut până la 0.272 dolari.

Cumpără Meme Kombat

Experții prezic o creștere de x10 pentru Meme Kombat cu un APY de 184% pentru potențialii investitori care participă la miză

Meme Kombat este o nouă ICO care oferă investitorilor oportunitatea de a-și plasa token-urile și de a câștiga un randament procentual anual de 184%. Sistemul de lupte și pariuri va permite jucătorilor să parieze în timp ce câștigă APY.

Cei care mizează trebuie să își păstreze tokenurile timp de cel puțin șapte zile de la lansarea monedei. Sistemul de miză combină tranzacțiile on-chain și off-chain, înregistrând toate interacțiunile în timp real.

Matthew Perry le declară celor 200.000 de urmăritori ai săi că aceasta ar putea fi oportunitatea x10 pe care aceștia o așteptau. YouTuberul și analistul cripto, ClayBro, care are un număr de 116.000 abonați, descrie token-ul Meme Kombat ca fiind ceea ce ar putea fi „cea mai mare monedă de gaming meme din 2024”.

Rezerva totală a token-urilor MK este de 120.000.000, din care 30% au fost alocate recompenselor din lupte și mize, 10% pentru recompensele comunității și 10% pentru lichiditatea schimbului descentralizat. Doar 50% din oferta totală sunt disponibile în cadrul pre-vânzării ICO.

În condițiile în care au fost efectuate investiții de 21,3 milioane de dolari, iar 7,6% din monedele vândute au fost mizate, pasionații de meme-coin-uri sunt îndrumați să fie cu ochii în 4 pentru a nu rata ceea ce se presupune a fi următoarea monedă meme care ar putea exploda în 2024.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...