Memecoin-urile fac rafale în noul an! Anul 2024 – anul memecoin-urilor? (P)

Monedele meme au devenit populare în ultimii ani și chiar au reușit să domine lumea cripto. Pentru unii, acestea sunt o sursă de distracție și amuzament, pentru alții o modalitate de a câștiga un venit pasiv sau recompense pentru activitatea lor. Iar pentru altă categorie de investitori monedele meme reprezintă o investiție caracterizată de volatilitate.
Ion Dobreanu - mar, 16 ian. 2024, 09:36
Memecoin-urile fac rafale în noul an! Anul 2024 - anul memecoin-urilor? (P)

Cu toate acestea, în 2023, acestea au înregistrat o ascensiune impresionantă. Întrebarea care predomină acum este dacă monedele meme vor continua să crească după boom-ul din 2023.

Cumpără Meme Kombat

Un început de an promițător pentru monedele meme populare

În primele două zile ale anului 2024, s-a observat un optimism în rândul investitorilor care dețin DOGE, BONK și PEPE. Valoarea lui Dogecoin a înregistrat o ascensiune remarcabilă, crescând de la 0,08061 euro pe 1 ianuarie la 0,085258 euro în a doua zi, marcând o creștere de aproape 6%.

În același timp, PEPE, criptomoneda inspirată din cultura web, a înregistrat o creștere semnificativă. Aceasta a trecut de la 0,000001159 euro la un vârf de 0,000001291 euro în ziua următoare. La momentul actual, valoarea tokenului se situează la 0,000001247 euro, marcând o creștere constantă de 5% în ultimele 7 zile.

BONK a experimentat o creștere, deși mai moderată comparativ cu cele două criptomonede anterioare. La momentul elaborării acestui text, tokenul încă se tranzacționa la 0,00001279 euro.

Cu toate acestea, în universul monedelor meme, investitorii sunt în permanență în căutare de noi oportunități care să genereze profituri tot mai mari. Odată cu intrarea în 2024, privirile sunt îndreptate către Analos, Meme Kombat și Shiba Inu, care ar putea să înregistreze creșteri semnificative.

Token-ul Analos, conceput pentru a conecta lumea și cultura monedelor meme cu blockchain-ul Solana, pare a fi o perspectivă interesantă. În timp ce a atins un ATH la 0,001941 euro pe 25 decembrie, moneda meme a fost influențată în mare măsură de anunțul listării sale pe Kucoin. Această noutate a coborât prețul la 0,0002036 euro doar două zile mai târziu.

Analiștii și Google Bard prezic un potențial de creștere pentru Shiba Inu

Chiar dacă au același simbol, Dogecoin este construit pe propriul său blockchain, în timp ce Shiba Inu operează pe blockchain-ul Ethereum. Ethereum a trecut recent printr-o traiectorie descendentă, scăzând de la 0,00001088 euro pe 18 decembrie la 0,000009553 euro în prezent. Analiștii nu observă nicio rezistență semnificativă care să împiedice atingerea nivelului de 0,00001361 euro în februarie.

Într-o discuție cu Bard, soft-ul de inteligență artificială dezvoltat de Google, analiștii au solicitat previziunile sale pentru acest token în luna decembrie. Bard a avut o părere pozitivă, anticipând că moneda va beneficia de viitoarea înjumătățire a Bitcoin și de Shibarium, noul său blockchain Ethereum de nivel 2 lansat anul trecut.

Meme Kombat are toate șansele să-și ia avânt

Meme Kombat, după finalizarea etapei sale de ICO, a reușit să adune peste 5 milioane de dolari, ceea ce reprezintă 50% din plafonul stabilit. Utilizatorii au oportunitatea de a obține un randament anual de 184% prin parierea token-urilor pe care le dețin. Având în vedere expansiunea altcoin-urilor și creșterea valorii tokenului MK cu 20.29%, acesta se tranzacționează la 0.268 dolari în etapa a 9-a de pre-vânzare.

Proiectul se evidențiază prin conceptul său unic care permite comunității să parieze pe personajele meme preferate într-o arenă de luptă. Această combinație inovatoare avansează modul de joc prin îmbinarea meme-urilor și a pariurilor, două sectoare promițătoare în lumea crypto.

Oferta totală de tokenuri pentru Meme Kombat este stabilită la 120 de milioane. Din toată cantitatea, 30% sunt rezervate pentru staking și recompensele de luptă, în timp ce 10% sunt destinate recompenselor comunității și alte 10% pentru pool-urile de lichiditate pentru schimburile descentralizate. Jumătate din toate tokenurile sunt disponibile în pre-vânzare.

Meme Kombat pare să se bucure de numeroase aspecte pozitive, iar investitorii își îndreaptă atenția către contribuția lor la succesul acestei monede. Este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratați, deoarece are toate șansele să devină una dintre cele mai bune monede în 2024.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind încă în etapa de construcție), în perioada 2014-2024, iar valoarea lor......
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Fechet: SGR nu poate lua vacanţă. Activitatea HoReCa trebuie aibă prioritate maximă
Sistemul Garanţie-Returnare (SGR) nu poate lua vacanţă, iar activitatea HoReCa trebuie să aibă prioritate maximă, a ...
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Ungaria – Viktor Orban este criticat de investitorii germani pentru clientelism
Investitorii germani au considerat mult timp Ungaria drept propria lor ogradă, în condiţiile în care constructori auto ...
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Premier Energy cumpără parcul eolian „Mihai Viteazu” din judeţul Constanţa cu 88 de milioane de euro
Grupul Premier Energy a achiziţionat parcul eolian "Mihai Viteazu" din judeţul Constanţa, o regiune renumită pentru condiţiile ...