Mercedes-Benz Vans România are un nou director operațional

Mercedes-Benz Vans România a anunțat astăzi că Alexandru Rugină, până acum Head of Customer Services al companiei, a fost numit Chief Operating Officer, începând cu 1 iulie 2021.
Robert Stan - mie, 23 iun. 2021, 11:38
Mercedes-Benz Vans România are un nou director operațional

După trei ani la conducerea Mercedes-Benz Vans România, Batiste Pascalin va prelua rolul de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est, în Praga.

În vârstă de 36 de ani, Alexandru Rugină are peste zece ani de experiență în industria auto, în special în zona post-vânzare, și un palmares interesant atât în segmentul de autovehicule comerciale ușoare, cât și în cel de autoturisme.

În 2013, când s-a alăturat companiei, primul proiect important al noului director operațional a fost alcătuirea primei echipe de Customer Services Key Account Management and Field Force pentru cele trei divizii Mercedes-Benz (Cars, Vans și Trucks & Buses).

În 2016 a preluat rolul de Head of Customer Services & Parts Vans, unde a condus echipele dedicate business-ului de Service & Parts și a câștigat locul 1 în competiția Van After-Sales Champions League.

„Sunt onorat să ocup această poziție de top management și sunt profund recunoscător că am avut oportunitatea de a lucra cu Batiste, de la care am învățat foarte multe. Sunt mândru să fac parte din această echipă și aștept cu nerăbdare să continuăm în anii următori cu o creștere susținută și să abordăm în mod optim viitoarele provocări ale sectorului transporturilor, dintr-o perspectivă sustenabilă”, a declarat Alexandru Rugină.

În poziția de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est (CEE), Batiste Pascalin se va muta la Praga, Cehia – noul sediu al Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est.

El s-a alăturat Daimler și Mercedes-Benz Cars în 2008. Înainte de a ocupa poziția de Managing Director Vans pentru piața din România, a fost Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, gestionând operațiunile de marketing ale diviziei Vans la nivel european.

Pe 1 martie 2021 conducerea Mercedes-Benz România a fost preluată de Amanda Zhang, fost Senior Manager Marketing Communications în cadrul Mercedes-Benz AG.

– Mercedes-Benz a prezentat EQT, un concept „aproape de varianta de serie”
– Mercedes-Benz România a deschis un nou Centru de Logistică în Dragomirești-Vale

Te-ar mai putea interesa și
Imigranţii calificaţi ajută economia spaniolă să devanseze alte economii europene
Imigranţii calificaţi ajută economia spaniolă să devanseze alte economii europene
Spania este ţara cu cea mai mare rată a şomajului din Europa, însă, pentru Sara Hernandez, un arhitect de sisteme informatice din Venezuela, a fost locul în care şi-a găsit extrem de rapid un......
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut în primele ...
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în ...
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...