1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Meridian Taxi a câştigat spaţiul din faţa Gării de Nord

Călătorii care doresc să ia un taxi din zona îmbarcare/debarcare călători Gara de Nord vor găsi doar maşinile Meridian Taxi. Compania de taximetre a câştigat licitaţia pentru închirierea spaţiului cu destinaţia parcare taxi din acest perimetru.

26 aug, 2013 | ECONOMICA.net
SC Meridian Taxi a câştigat licitaţia publică deschisă cu strigare organizată de Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA pentru închirierea spaţiului de la Gara de Nord, cu destinaţia parcare taxi – îmbarcare/debarcare călători, informează un comunicat al instituţiei.
 
Dreptul de folosință a terenului în suprafaţă de 300 mp, situat la intrarea în staţia CF Bucureşti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la preţul de 5 lei/mp/lună, fără TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare. Câștigătoarea licitației are obligația de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea și, respectiv, la ieșirea din spațiu, de a asigura personalul necesar operării acestora și de a semnaliza existența acestei stații oficiale de TAXI în interiorul Gării de Nord.
 
Caietul de sarcini a fost achiziţionat de 10 agenţi economici, documentaţia de participare fiind depusă de un singur ofertant, SC MERIDIAN TAXI SRL.
 
"Conducerea CFR SA doreşte ca prin atribuirea acestui tip de serviciu către o societate specializată să creeze premisele unei îmbunătăţiri substanţiale a serviciilor de taximetrie, să crească gradul de siguranță a călătorilor și să elimine practicile taximetriștilor-pirat", se specifică în comunicat.
 
Pentru îmbunătăţirea imaginii Gării de Nord şi a creșterii calității serviciilor oferite călătorilor, CFR SA a luat și alte măsuri, cum ar fi implementarea rețelei de internet wi-fi gratuit, lansarea profilului de Facebook, instalarea unor panouri indicatoare bilingve pentru o mai ușoară orientare a călătorilor, schimbarea chioşcurilor de la capătul peroanelor, dar şi lansarea inițiativei de a transforma Gara de Nord într-un spațiu al culturii urbane.
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO