Metro angajează. Vezi pe ce poziţii

Divizia Metro Cash & Carry România a grupului german Metro recrutează în această perioadă de la şoferi, casieri, operatori introducere date, la inspector Protecţia Muncii şi şef de departament. Printre oraşele în care Metro angajează acum se numără Sibiu, Tîrgu-Mureş, Craiova, Bacău, Arad şi Satu-Mare. ECONOMICA.NET vă spune ce vor angajatorii de la candidaţi şi ce poziţii sunt acum vacante la Metro România.
Economica.net - mie, 26 sept. 2012, 21:01
Metro angajează. Vezi pe ce poziţii

ECONOMICA.NET vă prezenta la sfârşitul lunii august lista poziţiilor vacante la Metro. Compania continuă seria angajărilor în România şi recrutează în această perioadă pentru 13 posturi în ţară.

Lista posturilor vacante la Metro

Metro caută în această perioadă la Sibiu candidatul ideal pentru postul de şofer la departamentul de Livrări al companiei. Dacă ai permis de conducere categoria B/C şi ai cunoştinţe tehnice ca să poţi performa în această poziţie, atunci ai şanse mari să fii recrutat. Amănunte găseşti aici.

Tot la Sibiu, Metro mai caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de generalist Resurse Umane. Dacă ai atestat de inspector Resurse Umane, minimum un an experienţă în proiecte de recrutare sau training şi minimum doi ani experienţă în administrarea dosarelor de personal, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Consultă aici anunţul de recrutare pentru mai multe detalii despre acest post.

La Craiova, Metro recrutează pentru poziţia de inspector Protecţia Muncii. Dacă ai studii superioare tehnice, pregătire de specialitate, experienţă relevantă în domeniu şi autorizaţie de operator RSVTI, eşti eligibil pentru acest post. Pentru informaţii suplimentare consultă anunţul de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Metro caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de responsabil Dezvoltare Livrări la Tîrgu-Mureş. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, ai studii superioare, experienţă relevantă în vânzări şi vorbeşti limba engleză. Detalii, aici.

Tot la Tîrgu-Mureş, Metro recrutează acum pentru postul de casier. Angajatorii vor un candidat cu experienţă în domeniu, flexibil şi comunicativ. Informaţii suplimentare despre acest loc de muncă găseşti aici.

Metro recrutează câte un candidat pe postul de lucrător comercial în următoarele oraşe: Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Candidatul ideal are experienţă în comerţ, ştie să opereze un PC şi are excelente abilităţi de comunicare. Mai multe detalii, aici.

La Satu-Mare, Metro recrutează acum pentru postul de specialist Contabilitate şi Recepţia Mărfurilor. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cunoştinţe de contabilitate, ai, de asemenea, experienţă în gestionarea instrumentelor de plată şi experienţă relevantă în prelucrarea documentelor şi formularelor în vederea recepţionării mărfii. Alte detalii despre cum vă puteţi angaja la Metro pe acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa aici.

Dacă eşti din Deva şi vrei o carieră la Metro, poţi aplica la postul de responsabil Dezvoltare Clienţi. Ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii: să ai experienţă ca trader, să ai permis de conducere categoria B, să ştii limba engleză, să fii dispus să munceşti pe teren şi să demonstrezi că eşti orientat către nevoile clienţilor. Mai multe informaţii găseşti aici.

La Bacău, la Iaşi şi la Suceava, Metro caută în această perioadă şase operatori introducere date Reachiziţii. Angajatorii caută oameni care să mai fi lucrat cu baze de date, care ştiu să opereze un PC şi care sunt organizaţi. Detalii, aici.

Metro recrutează 50 de oameni în Bacău, Craiova, Iaşi, Suceava pe postul de agent Achiziţie Clienţi. Ca să fii recrutat pe acest post trebuie să ai cunoştinţe de operare Office, să fii flexibil, loial şi dispus să munceşti pe teren. Găsiţi aici toate detaliile despre aceste joburi.

Metro recrutează la Craiova şi Arad 3 oameni pentru postul de şef adjunct departamentul Produse Alimentare şi Nealimentare. Dacă ai experienţă în gestionarea şi comercializarea produselor alimentare/nealimentare şi demonstrezi abilităţi de conducere şi coordonare, atunci ai şanse să fii recrutat pe acest post. Detalii, aici.

La Arad, Metro recrutează şi un şef pentru acelaşi departament. Candidatul ideal are studii superioare, experienţă relevantă în domeniu, are cunoştinţe de limba engleză şi ştie să opereze un PC. Mai multe informaţii despre cum te poţi angaja aici afli din anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...