Metro face angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Craiova, Sibiu, Buzău, Tîrgu-Mureş şi Deva sunt câteva dintre oraşele în care Metro face angajări, în această perioadă. Cele mai multe posturi ofertate de companie vizează absolvenţii de studii medii. ECONOMICA.NET vă prezintă lista completă a posturilor pentru care Metro face acum recrutări, vă spune ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când vă puteţi înscrie în cursa pentru un post la Metro.
Economica.net - joi, 04 oct. 2012, 21:14
Metro face angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor deschise acum la Metro, la nivel naţional.


Post vacant: inspector de protecţia muncii la Craiova.
Criterii de eligibilitate: dacă ai pregătire de specialitate, experienţă relevantă în domeniu, ai absolvit studii superioare tehnice, ai cunoștințe de operare PC, simț organizatoric, dinamism şi ai urmat un curs de operator RSVTI, ai şanse mari să fii recrutat pe postul ofertat de Metro la Craiova.
Până pe 21 octombrie poţi trimite aplicaţia la acest post. Detalii, aici.

Post deschis tot la Metro din Craiova: şef adjunct la raionul de produse alimentare/nealimentare.
Dacă ai experienţă în gestionarea şi comercializarea produselor alimentare/nealimentare, ştii să operezi în Office, eşti flexibil şi loial, atunci te califici pentru acest post. Până pe 11 octombrie poţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.

Post deschis la Sibiu: generalist resurse umane.
Candidatul ideal are minimum 2 ani experienţă în administrarea dosarelor de personal, minimum un an experienţă în proiecte de recrutare şi/sau training, are atestat de Inspector Resurse Umane, ştie să opereze în Office şi ştie să lucreze cu softurile specifice activităţii de resurse umane, poate să gestioneze mai multe proiecte în acelaşi timp, e flexibil şi loial.
Până pe 11 octombrie mai puteţi aplica la acest post. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Tot la Sibiu, Metro caută un şofer pentru departamentul de livrări.
Dacă ai permis de conducere categoria B/C, eşti comunicativ, flexibil şi loial, atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
18 octombrie este ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru acest post.

Post vacant: responsabil de dezvoltare vânzări la Buzău.
Criterii de selecţie: experienţă relevantă în relaţionarea directă cu clienţii, de asemenea, experienţă relevantă în retail, disponibilitate pentru activitate operativă de teren, loialitate, cunoştinţe de operare în Office, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de limba engleză.
15 octombrie este termenul-limită până la care compania primeşte candidaturile celor interesaţi de acest post. Amănunte, aici.

Post deschis la Metro: consultant de dezvoltare vânzări la Galaţi.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office şi poţi demonstra că eşti orientat către piaţă şi clienţi. Până pe 10 octombrie mai puteţi trimite aplicaţiile pentru acest post. Detalii, aici.

Post vacant: responsabil dezvoltare clienţi la Deva.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus să munceşti pe teren şi ai experienţă în HoReCa. Până pe 17 octombrie mai poţi trimite CV-ul pentru acest post.
Intră aici să afli cum poţi trimite candidatura pentru acest post.

Post deschis la Metro: casier la Tîrgu-Mureş.
Dacă ai experienţă în acest domeniu, eşti flexibil, comunicativ şi orientat către nevoile clienţilor, atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. 11 octombrie este ultima zi în care poţi trimite candidatura pentru acest post.
Detalii găsiţi aici.

Metro caută la Timişoara candidatul potrivit pentru postul de asistent contabilitate magazin. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o specializare economică, ai cunoştinţe de contabilitate primară, ai experienţă în gestionarea instrumentelor de plată, vorbeşti limba engleză, eşti flexibil, loial şi comunicativ.
11 octombrie este ultima zi în care poţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.

La Satu-Mare, Metro angajează în această perioadă candidatul ideal pentru postul de specialist contabilitate şi recepţia mărfurilor. Dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă în gestionarea instrumentelor de plată, ai, de asemenea, cunoştinţe de contabilitate, vorbeşti limba engleză, ai experienţă relevantă în prelucrarea documentelor şi formularelor pentru recepţionarea mărfii, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru postul din Satu-Mare. 14 octombrie este ultima zi în care poţi trimite aplicaţia la acest post.
Mai multe detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
OTP raportează că a înregistrat în primul trimestru din an un profit net de 2 milioane de lei
OTP raportează că a înregistrat în primul trimestru din an un profit net de 2 milioane de lei
OTP Bank România a înregistrat, în primul trimestru al acestui an, un profit net consolidat de 2 milioane de lei, informează banca printr-un comunicat, relatează Agerpres....
ANPC a dat amenzi de 1,1 milioane de lei în urma controalelor efectuate la nivel național în perioada 22 – 26 aprilie 2024 în sectorul de comercializare a peștelui
ANPC a dat amenzi de 1,1 milioane de lei în urma controalelor efectuate la nivel național în perioada 22 – 26 aprilie ...
Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat amenzi de aproximativ 1,1 milioane ...
Modelele deciziei de recalculare a pensiilor oficializate de guvern – documentul pe care îl vor primi acasă pensionarii
Modelele deciziei de recalculare a pensiilor oficializate de guvern – documentul pe care îl vor primi acasă pensionarii
Modele deciziilor de recalculare a pensiilor în sistemul public au fost oficializate prin publicarea Ordinului nr. 356 din ...
Fermierii ies din nou în stradă, pe 27 mai, inclusiv în București. Au șase revendicări principale.
Fermierii ies din nou în stradă, pe 27 mai, inclusiv în București. Au șase revendicări principale.
Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR), din care fac parte producători agricoli ce ...