Metro face angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Craiova, Sibiu, Buzău, Tîrgu-Mureş şi Deva sunt câteva dintre oraşele în care Metro face angajări, în această perioadă. Cele mai multe posturi ofertate de companie vizează absolvenţii de studii medii. ECONOMICA.NET vă prezintă lista completă a posturilor pentru care Metro face acum recrutări, vă spune ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când vă puteţi înscrie în cursa pentru un post la Metro.
Economica.net - joi, 04 oct. 2012, 21:14
Metro face angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor deschise acum la Metro, la nivel naţional.


Post vacant: inspector de protecţia muncii la Craiova.
Criterii de eligibilitate: dacă ai pregătire de specialitate, experienţă relevantă în domeniu, ai absolvit studii superioare tehnice, ai cunoștințe de operare PC, simț organizatoric, dinamism şi ai urmat un curs de operator RSVTI, ai şanse mari să fii recrutat pe postul ofertat de Metro la Craiova.
Până pe 21 octombrie poţi trimite aplicaţia la acest post. Detalii, aici.

Post deschis tot la Metro din Craiova: şef adjunct la raionul de produse alimentare/nealimentare.
Dacă ai experienţă în gestionarea şi comercializarea produselor alimentare/nealimentare, ştii să operezi în Office, eşti flexibil şi loial, atunci te califici pentru acest post. Până pe 11 octombrie poţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.

Post deschis la Sibiu: generalist resurse umane.
Candidatul ideal are minimum 2 ani experienţă în administrarea dosarelor de personal, minimum un an experienţă în proiecte de recrutare şi/sau training, are atestat de Inspector Resurse Umane, ştie să opereze în Office şi ştie să lucreze cu softurile specifice activităţii de resurse umane, poate să gestioneze mai multe proiecte în acelaşi timp, e flexibil şi loial.
Până pe 11 octombrie mai puteţi aplica la acest post. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Tot la Sibiu, Metro caută un şofer pentru departamentul de livrări.
Dacă ai permis de conducere categoria B/C, eşti comunicativ, flexibil şi loial, atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
18 octombrie este ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru acest post.

Post vacant: responsabil de dezvoltare vânzări la Buzău.
Criterii de selecţie: experienţă relevantă în relaţionarea directă cu clienţii, de asemenea, experienţă relevantă în retail, disponibilitate pentru activitate operativă de teren, loialitate, cunoştinţe de operare în Office, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de limba engleză.
15 octombrie este termenul-limită până la care compania primeşte candidaturile celor interesaţi de acest post. Amănunte, aici.

Post deschis la Metro: consultant de dezvoltare vânzări la Galaţi.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office şi poţi demonstra că eşti orientat către piaţă şi clienţi. Până pe 10 octombrie mai puteţi trimite aplicaţiile pentru acest post. Detalii, aici.

Post vacant: responsabil dezvoltare clienţi la Deva.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus să munceşti pe teren şi ai experienţă în HoReCa. Până pe 17 octombrie mai poţi trimite CV-ul pentru acest post.
Intră aici să afli cum poţi trimite candidatura pentru acest post.

Post deschis la Metro: casier la Tîrgu-Mureş.
Dacă ai experienţă în acest domeniu, eşti flexibil, comunicativ şi orientat către nevoile clienţilor, atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. 11 octombrie este ultima zi în care poţi trimite candidatura pentru acest post.
Detalii găsiţi aici.

Metro caută la Timişoara candidatul potrivit pentru postul de asistent contabilitate magazin. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o specializare economică, ai cunoştinţe de contabilitate primară, ai experienţă în gestionarea instrumentelor de plată, vorbeşti limba engleză, eşti flexibil, loial şi comunicativ.
11 octombrie este ultima zi în care poţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.

La Satu-Mare, Metro angajează în această perioadă candidatul ideal pentru postul de specialist contabilitate şi recepţia mărfurilor. Dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă în gestionarea instrumentelor de plată, ai, de asemenea, cunoştinţe de contabilitate, vorbeşti limba engleză, ai experienţă relevantă în prelucrarea documentelor şi formularelor pentru recepţionarea mărfii, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru postul din Satu-Mare. 14 octombrie este ultima zi în care poţi trimite aplicaţia la acest post.
Mai multe detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite au inclus Croația în programul Visa Waiver
Statele Unite au inclus Croația în programul Visa Waiver
Statele Unite au inclus Croaţia în Programul Visa Waiver, astfel încât cetăţenii acestei ţări vor putea intra fără viză pe teritoriul american pentru o şedere de până la 90 de zile, a......
PNRR ne obligă le revizuirea cadrului fiscal, toate scutirile de taxe ar putea dispărea. Ce spune Gabriel Biriș
PNRR ne obligă le revizuirea cadrului fiscal, toate scutirile de taxe ar putea dispărea. Ce spune Gabriel Biriș
Avocatul specializat în fiscalitate Gabriel Biriş spune că, pentru implementarea PNRR, trebuie modificată legislaţia, ...
Falimentul City Insurance. Fondul de Garantare a Asiguraţilor deține 620 de milioane de lei pentru plata despăgubirilor
Falimentul City Insurance. Fondul de Garantare a Asiguraţilor deține 620 de milioane de lei pentru plata despăgubirilor
Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) are la momentul acesta un disponibil de 620 de milioane de lei pentru a plăti ...
FIC: Companiile sunt optimiste cu privire la evoluția economiei românești, 53% dintre acestea având planuri de investiții pentru următoarele 12 luni
FIC: Companiile sunt optimiste cu privire la evoluția economiei românești, 53% dintre acestea având planuri de investiții ...
Consiliul Investitorilor Străini (FIC) a făcut publice rezultatele cercetării Business Sentiment Index (BSI), organizată ...