Metro România face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Metro Cash & Carry România continuă angajările în această perioadă. Oraşele în care Metro face acum recrutări sunt Bucureşti, Baia-Mare şi Satu-Mare. Metro caută de la casieri şi lucrători comerciali, la şef-adjunct de raion. ECONOMICA.NET vă spune ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când puteţi trimite candidatura pentru un loc de muncă la Metro.
Economica.net - mie, 24 oct. 2012, 21:02
Metro România face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Post disponibil la Metro: business controller la Bucureşti.
Te califici pentru această poziţie dacă ai absolvit una din următoarele specializări: Matematică, Cibernetică, Statistică, IT, dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză, precum şi cunoştinţe excelente de SAP, Data Warehouse, Excel – Visual Basic, PowerPoint şi Access. Poţi trimite candidatura pentru acesat post până pe 4 noiembrie. Mai multe detalii găseşti aici.

Post vacant: casier la Bucureşti şi la Baia-Mare.
Metro Cash & Carry recrutează 6 casieri, în această perioadă. Candidaţii potriviţi pentru acest post au experienţă în domeniu, sunt flexibili şi comunicativi. Până pe 28 octombrie poţi aplica pentru unul din aceste posturi. Amănunte despre cum poţi trimite candidatura la Metro pentru acest post găseşti aici.

Post disponibil: şef-adjunct raion produse alimentare proaspete la Baia-Mare.
Metro Cash & Carry mai caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de şef-adjunct raion produse alimentare. Dacă ai cunoştinţe de limba engleză, eşti comunicativ, flexibil, ştii să operezi în Office, atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorului pentru postul antemenţionat. Până pe 23 noiembrie poţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii găseşti aici.

 

Post vacant: specialist junior clienţi revânzători la Satu-Mare.
Dacă eşti organizat, orientat către nevoile pieţei, comunicativ şi disponibil imediat pentru muncă pe teren, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Termenul-limită până la care recrutorii de la Metro primesc candidaturile pentru acest post este 22 noiembrie. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Post disponibil: lucrător comercial la Baia-Mare.
Metro Cash & Carry mai caută în această perioadă candidaţii potriviţi pentru cele patru posturi vacante de lucrător comercial la Baia-Mare. Candidaţii care vor să lucreze pe acest post la Metro trebuie să aibă experienţă în domeniu, să ştie să opereze în Office, să fie comunicativi şi flexibili. Până pe 23 noiembrie puteţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Olanda vrea interzicerea bancnotei de 500 de euro
Olanda vrea interzicerea bancnotei de 500 de euro
Ministrul olandez de Finanţe, Wopke Hoekstra, conduce o mişcare europeană comună care cere interzicerea bancnotei de 500 de euro şi plăţile în numerar de până la 5.000 de euro, pentru a......
Un milion de firme au fost închise în România în ultimii 30 de ani
Un milion de firme au fost închise în România în ultimii 30 de ani
Peste un milion de firme, respectiv 1.056.574, au fost radiate în România în ultimii 30 de ani, primele trei decenii de ...
Din nou: maxim istoric orar al pieței spot de energie electrică. 1.202 lei/MWh mâine seară
Din nou: maxim istoric orar al pieței spot de energie electrică. 1.202 lei/MWh mâine seară
Piața spot de energie electrică de la București cunoaște un nou record de preț: mâine seară este cel mai mai mare ...
Dăianu: Criza financiară şi Pandemia au suit datoria publică la peste 47% din PIB la finele lui 2020
Dăianu: Criza financiară şi Pandemia au suit datoria publică la peste 47% din PIB la finele lui 2020
Criza financiară şi Pandemia au majorat datoria publică de la circa 15% din PIB în 2008 la peste 47% din PIB la finele ...