1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

Companii

METRO repoziţionează franciza LaDoiPasi şi îşi propune să ajungă la peste 2000 magazine în 3 ani

Retailerul METRO Cash & Carry repoziţionează brandul de proximitate LaDoiPaşi ca franciză independentă şi ţinteşte un număr de 2.000 de magazine până în 2020, pe fondul preferinţei tot mai crescute a consumatorilor pentru cumpărături rapide de proximitate, dar şi din dorinţa de a susţine antreprenorii locali la nivel naţional, arată un comunicat al companiei, remis, miercuri, AGERPRES.

25 oct, 2017 | Agerpres

În prezent, reţeaua LaDoiPaşi numără 430 de magazine, răspândite pe întreg teritoriul ţării, dintre care 25 de noi locaţii au fost inaugurate în ultimele două luni.

Pentru a susţine dezvoltarea accelerată a reţelei, METRO a iniţiat un program amplu care integrează campanii de marketing, remodelări de magazine, training pentru forţă de vânzări şi instrumente de management al afacerii.

LaDoiPaşi propune un model de business independent şi sustenabil, care reflectă deopotrivă aşteptările clienţilor şi aspiraţiile antreprenoriale, numitorul comun fiind reprezentat de comunitatea locală.
Prin programul de afiliere LaDoiPaşi, comercianţii au acces la consultanţă pe toate zonele afacerii, de la branding, la sortiment de produse, acces la preţuri competitive de achiziţie, transfer de know-how, echipamente moderne şi comunicare integrată de marketing. Toate aceste elemente contribuie la crearea unei experienţe plăcute de cumpărare pentru client, respectiv a unui business profitabil pe termen lung pentru antreprenorul român.

Deşi cifrele actuale din piaţă arată că românii încep să se îndrepte tot mai mult către comerţul modern, LaDoiPaşi reinterpretează comerţul tradiţional, adresând într-o manieră simplă principalele aşteptări ale clienţilor: rapiditate, proximitate, familiaritate şi apartenenţa la comunitate. Potrivit studiilor interne, clientul LaDoiPaşi are între 35-54 ani, este căsătorit şi dispune de venituri medii lunare pe gospodărie de peste 3.000 lei.

'Dorim să venim în sprijinul antreprenorilor şi al micilor comercianţi cu un model de business viabil şi adaptat dinamicii socio-economice. Prin susţinerea dezvoltării magazinelor independente de proximitate, contribuim la consolidarea comerţului tradiţional şi a ecosistemului de antreprenoriat local. Clientul LaDoiPaşi îşi doreşte cumpărături rapide, plăcute, într-un mediu familiar, parte din viaţă comunităţii', a declarat Violetă Luca, Retail Director Metro România.

Datele cele mai recente din industria bunurilor de larg consum arată că, în continuare, comerţul tradiţional rămâne o piaţă relevanţă, ce a atins în 2016 valoarea de 24 miliarde lei, în creştere cu 11% faţă anul precedent. Evoluţia a fost determinată atât de creşterea salariilor şi a facilităţilor fiscale, dar şi de modificarea preferinţei consumatorilor în favoarea magazinele de proximitate.

Pentru a deveni partener METRO pentru franciza LaDoiPaşi, antreprenorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii care vizează atât calitatea afacerii şi potenţialul de dezvoltare al acesteia, cât şi angajamentul antreprenorului pe termen lung şi pasiunea pentru comerţ.

LaDoiPaşi este un lanţ de magazine de proximitate, înfiinţat în 2012 de către METRO România, lider pe piaţă magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de 430 de magazine la nivel naţional, în prezent.

METRO este liderul comerţului cu ridicată la scară mondială. Compania operează în 35 de ţări şi numără peste 150.000 de angajaţi la nivel mondial. În anul financiar 2015/2016, METRO a înregistrat vânzări de aprox. 37 miliarde euro. Compania oferă soluţii personalizate pentru a satisface nevoile clienţilor săi atât la nivel regional, cât şi la nivel internaţional. Bazându-se pe forţă diviziilor sale de vânzări METRO/MAKRO Cash & Carry şi Real, precum şi pe serviciile de livrare şi iniţiativele de digitalizare METRO stabileşte standarde pentru viitor: orientare către client, soluţii digitale şi modele sustenabile de afaceri.

METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO