1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Metro se extinde în noi state şi îşi creşte investiţiile în operaţiunile online

Al patrulea retailer european, Metro, îşi va majora investiţiile în operaţiunile online şi în cele internaţionale, după ce, luni, şi-a vândut lanţul de magazine universale Kaufhof grupului canadian Hudson's Bay, pentru suma de 2,825 miliarde de euro (3,13 miliarde de dolari), a afirmat, vineri, directorul general al companiei germane, Olaf Koch, transmite Reuters.

19 iun, 2015 | Agerpres

Metro vrea să deschidă mai multe magazine de produse electronice Media Markt şi Saturn în afara Germaniei, a declarat Olaf Koch, într-un interviu acordat publicaţiei germane 'WirtschaftsWoche'.

'Intenţionăm să ne extindem investiţiile în afaceri digitale, în modernizarea magazinelor mai vechi şi deschiderea unor noi unităţi Media Markt şi Saturn, precum şi Metro Cash & Carry, în noi state', a explicat şeful Metro.

Comerţul electronic înregistrează o creştere rapidă în Germania, care este a doua mare piaţă a companiei americane Amazon, scrie Agerpres.

Metro, al patrulea retailer european, cu 2.200 de magazine în 30 de ţări, şi-a vândut o serie de active pentru a-şi reduce datoria şi a se se concentra pe afacerile sale de bază.

Metro Group este una dintre cele mai mari şi mai extinse companii de retail din lume. Metro Cash & Carry s-a lansat oficial în România în luna octombrie 1996, când a deschis primul magazin din Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără 32 de magazine în 24 de oraşe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO