1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Metrorex a anunțat că mărește eforturile de dezinfecție a trenurilor și stațiilor, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus

Metrorex a intensificat acţiunile de dezinfecţie în staţii şi în trenurile de metrou, în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Coronavirus, a anunţat, sâmbătă, compania, informează Agerpres.

14 mar, 2020 | Agerpres

Astfel, în staţiile de metrou, personalul specializat al firmelor de curăţenie dezinfectează toate suprafeţele cu care călătorii pot intra în contact, respectiv butoanele lifturilor, mână curentă scări fixe şi rulante, bateriile de scaune amplasate la nivelul peroanelor şi turnicheţi. De asemenea, trenurile sunt dezinfectate zilnic, după retragerea din circulaţie la nivelul barelor de susţinere, butoanelor de deschidere a uşilor şi a scaunelor.

Metrorex precizează că toate produsele folosite pentru dezinfecţie sunt autorizate de Ministerul Sănătăţii.

"Aducem la cunoştinţa publicului călător că odată cu implementarea noii soluţii de plată cu cardul bancar contactless de tip MasterCard sau Visa direct la porţile de acces, contactul cu bancnotele este redus. Soluţia de plată este implementată în toate staţiile de metrou, iar preţul călătoriei rămâne neschimbat, respectiv 2,5 lei", se menţionează în comunicatul transmis de companie.

Nu în ultimul rând, Metrorex reiterează că în această perioadă este foarte important ca toţi călătorii să respecte regulile de igienă personală şi să se informeze cu privire la autoprevenţie din afişele expuse la loc vizibil în staţiile şi trenurile de metrou.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO