1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Metrorex a publicat anunţul prin care atribuie Alstom contract pe un an pentru mentenanţa trenurilor

Anunțul prin care Metrorex atribuie Alstom un contract pe un an pentru mentenanța trenurilor a fost publicat marți, 28 ianuarie, în platfoma SICAP. Noul contract a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2020 și are o valoare de 191,75 milioane de lei, după cum s-a anunțat încă de anul trecut.

28 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Contractul pentru servicii de mentenanță pentru ramele electrice de metrou a fost semnat în 24 decembrie 2019, potrivit datelor din SICAP.

Durata estimată pentru prestarea serviciilor este de un an începând cu data de 01.01.2020, dar nu mai mult decât data intrării în efectivitate a unui nou contract de servicii de mentenanță, atribuit printr-o procedură competitivă.

Amintim că în planul de achiziţii publicat anul trecut, Metrorex intenţiona să lanseze o licitaţie cu o valoare estimată de 2,69 miliarde de lei, fără TVA, pentru servicii de reparare şi de întreţinere a materialului rulant. Conform planului, aceasta trebuia lansată în vara anului trecut, iar până pe 20 decembrie trebuia finalizată.

Cum acest plan nu s-a realizat, Metrorex a invitat Alstom la o procedura concurențială de ofertare iar la finele anului trecut s-a semnat noul contract pe un an.

Tot la finele anului trecut a expirat contractul de mententanță pe 15 ani, semnat tot cu Alstom.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO