1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Metrorex: Nu am luat în calcul modificarea tarifelor în următorii doi ani. Vrem să introducem un abonament anual

Conducerea Metrorex susţine că nu a luat în calcul modificarea tarifelor la călătoriile cu metroul, în următorii doi ani, însă intenţionează să introducă abonamente anuale de călătorie şi de weekend pentru a veni în sprjinul călătorilor, scrie Agerpres.

07 iun, 2016 | Agerpres

'Nu am luat în calcul nici pentru anul 2017, nici pentru anul 2018, modificarea tarifelor. Ne gândim totuşi la introducerea eventuală a unor titluri de călătorie noi care să vină în sprijinul călătorilor. Eu mă gândesc, de exemplu, la un abonament anual, la o cartelă care ar putea fi introdusă pentru perioada de weekend, o cartelă pentru un grup mai mare de 3-5 călători. Sunt multe idei, dar asta nu înseamnă că tariful mediu de călătorie s-ar modifica', a anunţat, marţi, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, pe şantierul Magistralei 5 de metrou.

Potrivit acestuia, Metrorex vrea să înlocuiască sistemul actual de taxare şi să introducă aparate de vândut cartele care dau rest.

'Avem acum implementat un proiect de înlocuire a sistemului de taxare în 41 de staţii ceea ce înseamnă înlocuirea completă a porţilor de acces, introducerea a 139 de aparate de vândut cartele de generaţie modernă, care dau rest, şi care rezolvă toată problema deficitului de personal cu care noi ne confruntăm la acest moment', a precizat directorul general al Metrorex.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO