1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Metrorex: posesorii unui abonament de metrou valabil vor beneficia de parcare gratuită la Terminalul Multimodal Străuleşti din martie

Metrorex informează că, începând cu data de 1 martie 2020, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti devine gratuită, în cadrul unui proiect pilot. Acesta consta în acordarea locului de parcare gratuit pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00, celor care deţin un abonament lunar/anual valabil şi doresc să-şi lase autoturismul pentru a putea călatori în Bucureşti cu metroul.

28 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Persoanele care beneficiază de gratuitatea parcării, în condiţiile mai sus precizate, în cazul în care depăşesc intervalul orar 06:00-21:00 sau durata staţionării autoturismului depăşeşte cele 13 ore (chiar dacă se încadrează în intervalul orar 06:00-21:00), vor trebui să achite integral preţul de parcare corespunzător staţionării, menţionează reprezentanţii Metrorex.

Ei mai spus că pe durata derulării proiectului, tariful parcării va rămâne în continuare la 0,5 lei/oră pentru celelalte categorii de persoane, altele decât cele care au un abonament Metrorex lunar/anual valabil.

Scopul derulării proiectului pilot este acela de a identifica modalităţi concrete de creştere a gradului de utilizare a parcării Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti, prin introducerea unor noi variante de tarifare, explică Metrorex.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO