1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Metroul de Drumul Taberei ar putea fi inaugurat în septembrie. Pe 24 august începe recepția - RRA

Metrorex a reușit să rezolve problema infiltrațiilor de apă pe șantierul magistralei de metrou M5, etapă care permite inaugurarea metroului din cartierul Drumul Taberei în aproximativ o lună când se finalizează toate testele, a anunțat ministrul Transporturilor Lucian Bode, potrivit Radio România Actualități.

20 aug, 2020 | ECONOMICA.net

În paralel cu testele statice și dinamice, de luni, 24 august Comisia de Recepție de la Minister începe verificările pe șantierul M5, a anunțat ministrul Lucian Bode .

"Săptămâna aceasta, luni, au început testele instalațiilor electro-energetice și acestea sunt în regulă, se fac și testele dinamice cu 8 trenuri pentru teste dinamice și înmagazinarea tonajului de rodaj. De luni, 24 august, Comisia de Recepție începe recepția pe specialități, pe componente și în paralel se realizează și recepția la terminarea lucrărilor respectiv la punerea în funcțiune a instalațiilor. Sperăm că toate aceste proceduri să se realizeze într-un timp cât mai scurt astfel încât în septembrie să putem să vedem trenurile de metrou circulând pe M5", a precizat ministrul, potrivit RRA.

La magistrala de metrou M5 se lucrează din 2011 iar termenul inițial de finalizare era 2015. Lucrările sunt finanțate cu fonduri europene.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO