1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Metroul de Otopeni: licitaţia pentru contractul de consultanţă în vederea exproprierilor a început. Valoarea este de 2,08 milioane lei

Metrorex a lansat în licitaţie contractul pentru consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti pentru efectuarea de exproprieri necesare realizării legăturii reţelei de metrou cu Aeroportul Otopeni (Magistrala 6, 1 Mai - Otopeni), în valoare de 2,079 milioane de lei, fără TVA.

06 dec, 2017 | Agerpres

Potrivit unui anunţ de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), tipul procedurii va fi licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preţ în ceea ce priveşte criteriile menţionate în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3 ianuarie 2018, ora 16:30, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face până la data de 11 ianuarie 2018, ora 16:00. Data limită de evaluare a ofertelor este 5 februarie 2018, ora 18:00.

Contractul 'Consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti de orice grad şi a oricăror instituţii în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării obiectivului de investiţii: Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni)' se înscrie într-un proiect finanţat din Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Activităţile în cadrul contractului, aşa cum au fost stabilite prin caietul de sarcini, vor fi realizate în patru etape, astfel: etapa I - de la declanşarea procedurii de expropriere până la notificarea proprietarilor, etapa II - de la notificarea proprietarilor până la întabularea dreptului de proprietate, etapa III - transferul către UAT-uri a imobilelor care nu mai sunt necesare după finalizarea lucrărilor şi etapa IV - reprezentarea expropriatorului în fata instanţelor de toate gradele, în toate litigiile formulate de persoanele expropriate, ca urmare a parcurgerii de către prestator a tuturor etapelor anterioare, cu caracter contencios sau necontencios, până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a cauzelor.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Termenul pentru finalizare este de 48 de luni începând de la data atribuirii contractului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO