1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Mișcare inedită pe piața lactatelor. Napolact și-a deschis propriul magazin online

FrieslandCampina România, producătorul brandului Napolact, a făcut primul mișcarea către online dintre marii procesatori din industria lactatelor. Compania a deschis recent un magazin on-line, disponibil momentan locuitorilor din Cluj.

22 mai, 2020 | ECONOMICA.net

FrieslandCampina România, parte a grupului olandez Royal FrieslandCampina, intră în comerțul online cu produsele sale, momentan doar pe piața din Cluj, anunță un comunicat al companiei. Din luna mai, clujenii pot comanda pe platforma https://e-shop.napolact.ro/, urmând ca produsele să le fie livrate la domiciliu, contra cost. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

În plus, pe platforma  de cumpărături a Napolact, românii din orice oraș al țării pot comamnnda produse spre a fi donate Băncii pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumpărături sau donație a unui client, comania va dona și ea o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. 

"Online-ul a devenit noul normal și ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru", spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

"Ne bucură mult contribuția creativă a celor de la Napolact, prin care și-au asumat să ajute Banca pentru Alimente Cluj proporțional cu vânzările lor de produse. Continuăm și după acest proiect colaborarea, pentru că Napolact și-a exprimat dorința de a deveni partener oficial al Băncii pentru Alimente Cluj. Vă invit pe toți să fiți parte din acest parteneriat, cumparând produsele Napolact de pe noul site", afirmă Cami Gui, Președintele Băncii pentru Alimente Cluj.

De la începutul stării de urgență FrieslandCampina România a donat peste șase tone de produse Napolact către spitale și asociații din Cluj,Mureș și București.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO