1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Milionarul român Dan Fischer a murit

Milionarul român Dan Fischer (Frâncu) a murit noaptea trecută la Berlin, în urma cancerului pulmonar de care suferea de mai mult timp. Milionarul de cetăţenie germană născut la Sibiu în anul 1951 era acţionar în mai multe companii de construcţii şi imobiliare cu sediul în România.

20 iul, 2012 | Capital

Principala sa afacere a fost proiectul rezidenţial şi turistic Silver Mountain (foto) din Poiana Braşov, în care s-a făcut o investiţie iniţială evaluată la 350 de milioane de euro, scrie Capital.

Presa a relatat în repetate rânduri că în spatele afacerii Silver Mountain s-ar afla şi prinţul Albert de Monaco şi Ion Ţiriac, ambii acţionari în cadrul INR Management Real Estate - dezvoltatorul complexului turistic - prin intermediul unui offshore înregistrat în Cipru. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,17 mil. euro şi pierderi de 3,21 mil. euro. Datoriile toale ale INR Management Real Estate s-au ridicat la 87,75 mil. euro, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice. Omul de afaceri a ocupat poziţia 150 în TOP 300 Capital ediţia 2009, când averea sa era evaluată la 52 mil. euro. Citeşte mai mult pe Capital

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO