1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

News

Mini-basculanta Dacia. Funcţionează şi pe post de Pick-up GALERIE FOTO

Toată lumea aşteaptă noul model Pick-up de la Dacia. Carosierul Kolle nu a mai avut răbdare şi a modificat un model Dokker. Ce a ieşit puteţi vedea în galeria foto de mai jos.

24 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Dacia nu a comunicat până în acest moment pe ce model se va baza noul Pick-up: Logan 2, Dokker sau Duster. Carosierul Kolle a  modificat un model Dokker şi l-a transformat într-un Pick-up cu veleităţi de basculantă. Proiectul a fost realizat prin colaborarea dintre Mioveni şi compania franceeză Kolle.

Dacia Dokker Pick-up are doar două uşi. Restul a fost "sacrificat" pentru mai mult spaţiu şi funcţionalitate. Uşile laterale glisante şi geamurile portierelor posterioare au fost eliminate. Bena are o lungime de 190 de centimetri şi o lăţime de 142 centimetri. Sarcina utilă indicată este de 750 de kilograme.

Versiunea basculantă a Dokker Pick-up este derivată din versiunea cu benă clasică. Francezii de la Kolle au pus un sistem hidraulic care ridică şi coboară o benă basculabilă. Volumul maxim variază între unul şi doi metri cubi, Sarcina utilă este de 650 de kilograme. Volumul maxim se află între 1 metru cub şi 2 metri cubi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO